Facebook Pixel
Categorii
Your Cart

Picioruș

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Picioruș - Spray contra transpirației
-33 % reducere
Model: picioruș-spray-contra-transpirației
Picioruș - Spray contra transpirațieiCOMPOZIȚIE: U.E. Chem.: Mușcată, Mentă, apă florală de Mentă; alcool.INDICAȚII: Este indicat în transpirația excesivă la nivelul picioarelor, tratând și reglând excesul de la nivelul glandelor sudoripare. Este indicat în toate tipurile de micoză la nivelul t..
23,60Lei 15,88Lei
super pret
Fără TVA:15,88Lei
Picioruș - Tratament intesiv Micoză
Hot reducere
Model: Picioruș - Tratament intesiv Micoză
Picioruș - Tratament intesiv MicozăCOMPOZIȚIE: U.V. Tamanu; U.E.: Tea Tree, Dafin, Cimbru, Lavandă, Mușcată, Cajeput.INDICAȚII: Este indicat în toate tipurile de micoză la nivelul unghiilor și a pielii piciorului.MOD DE ADMIMNISTRARE:• Se spală picioarele cu apă călduță, după care se usucă bine cu u..
53,90Lei
Fără TVA:53,90Lei
Model: pudra-antiperspiranta-pentru-picioare
Utilizare Compoziție Indicații: Diminuează și absoarbe transpirația având totodată și acțiune antimicotică. Nu conține conservanți și/sau coloranți.   Mod de  administrare: Pudra se aplică pe laba piciorului și între degete, după spălare. A se feri de temperatur..
12,00Lei
Fără TVA:12,00Lei
Spray Antimicotic și Dezinfectant | Picioare și papuci
Hot reducere
Model: tratament-micoza-spray-picioare-si-papuci
Utilizare Compoziție Mod de administrare: O aplicare de 2 ori pe zi, pe pielea picioarelor și în interiorul papucilor. Agitati energic produsul inainte de utilizare! Soluția antimicotică este recomandată pentru tratarea micozei de la nivelul piciorului, pentru dezinfecția șosetelor ..
15,88Lei
Fără TVA:15,88Lei
Unguent Antimicotic 7g
Hot reducere
Model: unguent-antimicotic-tratare-infectii-cutanate
Unguent AntimicoticCOMPOZIȚIE:  terbinafină, betametazonă,  acid salicilic,  acid fusidic, excipienți.Mod de administrare: Aplicații locale de 2-4 ori pe zi.Datorită principiilor active de excepție produsul este utilizat cu succes in tratarea infecțiilor cutanate de natura fungic..
16,80Lei
Fără TVA:16,80Lei
Model: Unguent bătături
Unguent bătăturiCOMPOZIȚIE:  acid salicilic, acid lactic, vaselinăMOD DE ADMINISTRARE: UZ EXTERN • aplicații locale/seara sub plasture, 3-5 seri consecutiv.Unguentul de bătături este utilizat pentru a reduce stratul de hiperkeratoza (îndepartează celulele moarte din care este formată bătăt..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
Unguent câlcâie
Hot reducere
Model: unguent-calcaie-uscate-crapate-anca-farm
COMPOZIȚIE:  Acid Lactic, Rezorcină, Prednison, Ceară, Unguent natural de Gălbenele, Ulei de Pește, Vit. A, Vit. E, Vasolanolină.MOD DE ADMINISTRARE:Aplicatie locală - produsul se aplică în strat generos pe pielea picioarelor și se lasă să acționeze pe durata nopții ( sub o șoseata de bumbac).U..
13,20Lei
Fără TVA:13,20Lei
Unguent ulcer varicos - 20g
Hot reducere
Model: Unguent ulcer varicos - 20g
COMPOZIȚIE: insulină, HC, anestezină, vasolanolină, vitamina A, neomicină. MOD DE ADMINISTRARE:Aplicatie locală, de 2 ori pe zi, până la vindecare completă.-înainte de aplicarea Unguentului ulcer varicos pe ulcerațiile supurative se dezinfectează zona cu Soluție Rivanol sau Apă oxigenată.Unguen..
34,30Lei
Fără TVA:34,30Lei
Unguent ulcer varicos - 50g
Hot reducere Out Of Stock reducere
Model: Unguent ulcer varicos - 50g
COMPOZIȚIE: insulină, HC, anestezină, vasolanolină, vitamina A, neomicină.MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 2x/zi (până la vindecare completă).-înainte de aplicarea Unguentului ulcer varicos pe ulcerațiile supurative se dezinfectează zona cu Soluție Rivanol sau Apă oxigenată.Unguentul este ..
55,00Lei
Fără TVA:55,00Lei
CLAVOSIN soluție cutanată (14ml)
-1 % reducere
Model: CLAVOSIN solutie cutanata
Indicat pentru tratamentul calozităților - bătăturilor - Acțiune Keratolitică -COMPOZIȚIE: Acid Salicilic, Acid Acetic Glacial, Alcool Etilic.MOD DE ADMINISTRARE: Se aplică cu ajutorul pensulei direct pe bătătură (fără a se atinge tegumentul sănătos) 3 seri consecutiv, după care se îndepărtează țesu..
16,00Lei 15,88Lei
super pret
Fără TVA:15,88Lei
Afişare de la 1 la 10 din 10 (1 pagini)