Categorii
Your Cart

Picioruș

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: antiperspirant-spray-antiperspirant-cu-ylang-ylang
Utilizare Compoziție Indicatii: Este indicat in transpiratia excesivă la nivelul picioarelor, tratând si reglând excesul de la nivelul glandelor sudoripare. Este indicat in toate tipurile de micoză la nivelul tălpilor. Mod de administrare: Se spală picioarele cu apă caldută, se usu..
35,40Lei
Fără TVA:35,40Lei
Model: picioruș-spray-contra-transpirației
Utilizare Compoziție Indicatii: Tratamentul este de 3 luni, cu pauză de cate 10 zile. Utilizati spray-ul pentru picioare dar si pentru incăltăminte. Acest preparat concentrat este indicat in transpirația excesiva la nivelul picioarelor, tratând și reglând excesul de la nivelul g..
23,60Lei
Fără TVA:23,60Lei
Picioruș - Tratament intesiv Micoză
Hot reducere
Model: picioruș-tratament-intesiv-micoza
Utilizare Compoziție     Indicații: Este indicat in toate tipurile de micoza la nivelul talpilor. Tratează ciuperca  tălpilor și unghiilor  Înlătură mîncărimea și descuamarea  Înlătură transpiratia  și  mirosul neplăcut  Vindecă fisurile de pe tălpi    Mod de adm..
53,90Lei
Fără TVA:53,90Lei
Model: pudra-antiperspiranta-pentru-picioare
Utilizare Compoziție Indicații: Diminuează și absoarbe transpirația având totodată și acțiune antimicotică. Nu conține conservanți și/sau coloranți.   Mod de  administrare: Pudra se aplică pe laba piciorului și între degete, după spălare. A se feri de temperatur..
12,00Lei
Fără TVA:12,00Lei
Spray Antimicotic și Dezinfectant | Picioare și papuci
Hot reducere
Model: tratament-micoza-spray-picioare-si-papuci
Utilizare Compoziție Mod de administrare: O aplicare de 2 ori pe zi, pe pielea picioarelor și în interiorul papucilor. Agitati energic produsul inainte de utilizare! Soluția antimicotică este recomandată pentru tratarea micozei de la nivelul piciorului, pentru dezinfecția șosetelor ..
18,00Lei
Fără TVA:18,00Lei
Unguent Antimicotic
Hot reducere
Model: unguent-antimicotic-tratare-infectii-cutanate
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 2-4 ori pe zi. Datorită principiilor active de excepție produsul este utilizat cu succes in tratarea infecțiilor cutanate de natura fungica (superficiale sau la nivelul pliurilor pielii), infecțiilor micotice ale piciorulu..
16,80Lei
Fără TVA:16,80Lei
Model: unguent-bataturi-anca-farm-ro
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicatie locală, seara sub plasture. Unguentul de bătături este utilizat pentru a reduce stratul de hiperkeratoza (îndepartează celulele moarte din care este formată bătătura prin acțiunea keratolitica a acidului salicilic și a acidului lact..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
Unguent câlcâie
Hot reducere
Model: unguent-calcaie-uscate-crapate-anca-farm
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicatie locală - produsul se aplică în strat generos pe pielea picioarelor și se lasă să acționeze pe durata nopții ( sub o șoseata de bumbac). Unguentul este indicat în tratamentul crăpăturilor de pe câlcaie, în tratarea pielii uscate și/s..
13,20Lei
Fără TVA:13,20Lei
Unguent ulcer varicos - 20g
Hot reducere
Model: Unguent ulcer varicos - 20g
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!COMPOZIȚIE: insulină, HC, anestezină, vasolanolină, vitamina A, neomicină.MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 2x/zi (până la vindecare completă).Mod de administrare:Aplicatie locală, de 2 ori pe zi, până la vi..
34,30Lei
Fără TVA:34,30Lei
Unguent ulcer varicos - 50g
New reducere
Model: Unguent ulcer varicos - 50g
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!COMPOZIȚIE: insulină, HC, anestezină, vasolanolină, vitamina A, neomicină.MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 2x/zi (până la vindecare completă).Mod de administrare:Aplicatie locală, de 2 ori pe zi, până la vi..
55,00Lei
Fără TVA:55,00Lei
Model: CLAVOSIN solutie cutanata
Indicat pentru tratamentul calozităților - bătăturilor - Acțiune Keratolitică -COMPOZIȚIE: Acid Salicilic, Acid Acetic Glacial, Alcool Etilic.MOD DE ADMINISTRARE: Se aplică cu ajutorul pensulei direct pe bătătură (fără a se atinge tegumentul sănătos) 3 seri consecutiv, după care se îndepărtează țesu..
16,00Lei
Fără TVA:16,00Lei
Afişare de la 1 la 11 din 11 (1 pagini)