Categorii
Your Cart

After Party

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Odorizant mașină - Stai Treaz  - Vesel
Hot reducere Out Of Stock reducere
Model: odorizant-mașina-stai-treaz-vesel
INDICAȚII:Elimina mirosurile neplacute si asigura un parfum usor si proaspat, dezinfecteaza aerul.Este perfect pentru o utilizare punctuala si a inmiresma orice spatiu cu un parfum proaspat si delicat .Antiseptic aerian,  tonic si energizant.Mod de administrare: Se pot pune si in difuzor&n..
15,80Lei
Fără TVA:15,80Lei
Odorizant mașină - Stai Treaz Magic
Out Of Stock reducere
Model: odorizant-de-masina-dezinfectare-aer
Indicatii:Elimina mirosurile neplacute si asigura un parfum usor si proaspat, dezinfecteaza aerul.Este perfect pentru o utilizare punctuala si a inmiresma orice spatiu cu un parfum proaspat si delicat .Antiseptic aerian, tonic si energizant.Mod de administrare: Se pot pune si in difuzor cate 10..
15,80Lei
Fără TVA:15,80Lei
Model: Energie Esentiala - pachet 6 buc (25 ml / monodoza)
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!BENEFICII: L-ARGININĂ: susține funcția hepatică, cardio-vasculară și renală; menține presiunea arterială normală și circulația periferică; oxigenează mușchiul cardiac.L-CARNITINĂ: rol important în metabolis..
45,50Lei
Fără TVA:45,50Lei
S.O.S. PARTY - 25ml / monodoza
Hot reducere
Model: S.O.S. PARTY - 25ml / monodoza
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!BENEFICII:  Ameliorează simptome precum: durere de cap, greață, uscăciunea gurii, lipsa de concentrare asociate consumului de alcool; revigorează organismul si reduce oboseala; susține funcți..
12,00Lei
Fără TVA:12,00Lei
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)