Categorii
Your Cart

Anti-insecte

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: alcool-camforat-10-50ml
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 1-4 ori pe zi. Soluția alcoolică camforată este indicată în afecțiuni dermatologice precum urticarie, prurit, degerături, în afecțiuni inflamatorii, pișcături de insecte.Preparatul prezintă acțiune dezinfectantă, revulsivă..
6,50Lei
Fără TVA:6,50Lei
Model: alcool-mentolat-1-50ml
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 1-4 ori pe zi. Soluția alcoolică mentolată este indicată în tratarea afecțiunilor dermatologice precum urticarie, prurit, alergii, întepături de insecte având proprietăți calmante și efect de răcorire. Valabilitate: 1 lun..
6,50Lei
Fără TVA:6,50Lei
Antiinsecte - Tratament intensiv întepături infectate, cu Ichtiol și Uleiuri Esențiale (copii >4 ani și adulți)
Out Of Stock reducere
Model: anti-insecte-tratament-intensiv-intepaturi-infectate-cu-ichtiol-
Utilizare Compoziție  Indicații: Protectie  impotriva diferitelor insecte,precum tantari comuni, tantari tigru, capuse si tauni. Calmeaza rapid mancarimea si iritatia pielii cauzata de intepaturile sau muscaturile provocate de insecte. Are afect antiseptic si da senzatia de r..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Antiinsecte - Tratament intensiv pentru înțepături infectate, copii <4 ani și femei însărcinate | Ichtiol și Uleiuri Esențiale
Out Of Stock reducere
Model: anti-insecte-tratament-intensiv-cu-ichtiol-si-uleiuri-esențiale-
Utilizare Compoziție Copii sub 4 ani și femei însărcinate Indicații: Protecție împotriva diferitelor insecte, precum țânțari comuni, țânțari tigru, căpușe și tauni. Calmează rapid mâncărimea și iritația pielii cauzată de înțepăturile sau mușcaturile provocate de insecte. Ar..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Antiinsecte - Tratament înțepături
Out Of Stock reducere
Model: anti-insecte-tratament-ințepaturi
Utilizare Compoziție Indicații: Protecție împotriva diferitelor insecte, precum țânțari comuni, țânțari tigru, căpuse și tauni. Calmează rapid mâncărimea și iritația pielii cauzată de înțepăturile sau mușcăturile provocate de insecte. Are afect antiseptic și dă senzașia de ră..
16,00Lei
Fără TVA:16,00Lei
Antiinsecte - Tratament înțepături infectate
Out Of Stock reducere
Model: anti-insecte-tratament-ințepaturi-infectate
Utilizare Compoziție Indicații: Protecție împotriva diferitelor insecte, precum țânțari comuni, țânțari tigru, căpuse și tauni. Calmează rapid mâncărimea și iritația pielii cauzată de înțepăturile sau mușcăturile provocate de insecte. Are afect antiseptic și dă senzașia de ră..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Model: gel-antiiritații-și-anti-ințepaturi
INDICAȚII:Orice tip de iritație, inflamații locale produse de întepături.Foarte bun antipruriginos și antiinflamator remarcabil în arsuri minore, fisuri, iritații. Minunat antihistaminic, antialergic în orice tip de alergii, urticarii. MOD DE ADMINISTRARE:Se aplica pe zona afectata, curatat in ..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Pastă mentolată cu Anestezină
Hot reducere
Model: pasta-mentolata-cu-anestezina
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 3-4 ori pe zi. Este indicată în tratarea eritemului, a inflamației și a iritației pielii însoțite de roșeata, în cazul alergiilor, întepaturilor de insecte, varicela , dermatită. Pasta mentolată cu anestezină prezintă efe..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
Unguent ichtiolat
Hot reducere
Model: unguent-ichtiolat-antiinflamator-si-cicatrizant
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicatie locală, de 1-3 ori pe zi - în strat subțire pe regiunea afectată. Unguentul cu ichtiol se utilizează cu succes în tratarea furunculozei, fisurilor dermice, dermatoze de diferite etiologii, degeraturi. De asemenea, este recomandat a..
5,00Lei
Fără TVA:5,00Lei
Model: unguent-ințepaturi-tratare
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicatie locală, de 1-3 ori pe zi.  Imediat dupa întepătură se aplică o cantitate suficientă de unguent direct pe întepatură. Se repetă aplicarea de 3-4x/zi până când senzația de mâncarime și usturime dispare. Produsul se aplică pentru trat..
11,00Lei
Fără TVA:11,00Lei
Antiinsecte - Loțiune de Corp
New reducere
Model: Antiinsecte - Loțiune de Corp
Este un produs recomandat persoanelor care petrec mult timp în aer liber:lucrează în aer liber, merg în drumetii,la pescuit, picnic etc. . Oferă protecție ridicată împotriva ciupiturilor și ințepăturilor diferitelor tipuri de insecte: țânțari, muște, căpușe,purici. ..
26,00Lei
Fără TVA:26,00Lei
Antiinsecte Spray Exterior 100ml
New reducere
Model: Antiinsecte Spray Exterior 100ml
SPRAY EXTERIOR Acest produs este destinat exclusiv spațiilor deschise: grădini, terase, balcoane sau la pescuit.SUPER EFICIENT: Spray cu acțiune continuă cu o eficiență până la 8 ore împotriva insectelor:țânțarilormuștelorcăpușelorpuricilorfurnicilorfluturilorpaianjenilor.Pulverizați produ..
26,00Lei
Fără TVA:26,00Lei
Afişare de la 1 la 12 din 16 (2 pagini)