Categorii
Your Cart

Dezinfectanti

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: alcool-boricat-4-15ml
COMPOZIȚIE: Acid Boric, Alcool Etilic, Apă DistilatăMOD DE ADMINISTRARE:4-5 pic 2 x /zi (în conductul auditiv extern) -solutia se aduce la temperatura corpului inainte de instilarea in conductul auditiv.Solutia este indicata in tratarea afectiunilor auriculare,precum otita externa, acumulari de..
5,00Lei
Fără TVA:5,00Lei
Model: alcool-iodat-1-50ml
COMPOZIȚIE: Iod, Acool etilic concentrat.MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 1 - 2x / zi. Solutia este indicata in terapeutica in tratarea diverselor afectiuni dermatologice,in infectii cutanate si micoze de diverse etiologii.Prezinta actiune antiseptica, dezinfectanta, antimicrobiana si anti..
7,00Lei
Fără TVA:7,00Lei
Model: apa-oxigenata-solutie-antiseptica
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale, de 1-4 ori pe zi - sub formă de comprese. Soluția antiseptică este recomandată pentru tratamentul local al plăgilor, având și proprietăți hemostatice (oprește sângerarea) și cicatrizante. Se poate utiliza și in cazul otitel..
6,50Lei
Fără TVA:6,50Lei
Apă oxigenată 3% - 200ml
New reducere
Model: apa-oxigenata-solutie-antiseptica
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale, de 1-4 ori pe zi - sub formă de comprese. Soluția antiseptică este recomandată pentru tratamentul local al plăgilor, având și proprietăți hemostatice (oprește sângerarea) și cicatrizante. Se poate utiliza și in cazul otitel..
8,50Lei
Fără TVA:8,50Lei
Betadine Șampon
Hot reducere
Model: betadine-șampon
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicatii locale, de 2-3 ori pe zi. Necesită clătire. Șamponul de Betadine poate fi folosit la: - dezinfecția mâinilor inainte și după actele medicale curente; - igiena personalului medical și auxiliar din maternităti, creșe, grădinite și sa..
10,50Lei
Fără TVA:10,50Lei
Model: betadine-10-50ml-antiseptic
COMPOZIȚIE: 1 ml soluție conține 10 mg iod activINDICAȚII: Se folosește pentru dezinfecția tegumentelor, pentru asepsia rănilor, arsurilor tegumentare, dezinfecția preoperatorie a pielii și a mucoaselor. Agent antiseptic cu spectu larg, acționând împotriva bacteriilor, virusurilor, fungilor și ..
12,00Lei
Fără TVA:12,00Lei
DEZINFECTANT pentru PITICI - 50ml HIGIAnca
Hot reducere
Model: dezinfectant-pentru-pitici-maini-igienizant
Utilizare Compoziție Mod de administrare: •Doza de aplicare este de minim 3ml •Timp de acțiune este de minim 30 secunde •Se aplică cantitatea minimă de gel și se masează până la uscare. Nu necesită clătire. Nu lasă reziduu. Gelul dezinfectant pentru copii este preparat pe bază de al..
5,80Lei
Fără TVA:5,80Lei
Model: dezinfectant-s-2-uree-acid-hialuronic-alcool-conc-96
Utilizare Compoziție Indicații: Ideal pentru igienizarea frecventa a mainilor, fara a fi agresiv. Lasa pielea hidratata, igienizata si parfumata pentru o mai lunga perioada de timp fata de alte produse similar Este rapid si practic de folosit in orice situatie in care se doreste..
7,92Lei
Fără TVA:7,92Lei
Model: rivanol-soluție-rivanol
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 1-4 ori pe zi. Soluția Rivanol se folosește pentru dezinfecția plăgilor, în cazul eczemelor infectate, dermatite, piodermite, furuncule și abcese, având acțiune bactericidă, bacteriostatică și antiseptică. Soluția prezint..
6,50Lei
Fără TVA:6,50Lei
Solutie MercuroCrom 1%
Hot reducere
Model: mercuro-crom-solutie-dezinfectanta
Solutia mercuro crom este o solutie dezinfectanta care se poate utiliza local pe piele pentru tratamentul plagilor si a arsurilor, pt iritatii sau ulceratii. MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații Locale 1-3 x /ziVALABILITATE: 1 lună de la deschidere. A se păstra la temperatura..
4,00Lei
Fără TVA:4,00Lei
Unguent ichtiolat
Hot reducere
Model: unguent-ichtiolat-antiinflamator-si-cicatrizant
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicatie locală, de 1-3 ori pe zi - în strat subțire pe regiunea afectată. Unguentul cu ichtiol se utilizează cu succes în tratarea furunculozei, fisurilor dermice, dermatoze de diferite etiologii, degeraturi. De asemenea, este recomandat a..
5,00Lei
Fără TVA:5,00Lei
Violet de Gențiană 1%
Out Of Stock reducere
Model: violet-de-gențiana
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicatie locală, de 1-3 ori pe zi. Solutia de Violet de gentiana 1% are acţiune antiseptică și dezinfectantă asupra diferitelor ţesuturi lezate (plăgi, arsuri, rosături, decubite, degerături, glosite etc), favorizând cicatrizarea. ATENȚIE! ..
4,00Lei
Fără TVA:4,00Lei
Afişare de la 1 la 12 din 28 (3 pagini)