Categorii
Your Cart

Dezinfectanti

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: alcool-boricat-4-15ml
Alcool boricat 4% (15ml)COMPOZIȚIE: Acid Boric, Alcool Etilic, Apă DistilatăMOD DE ADMINISTRARE:4-5 pic 2 x /zi (în conductul auditiv extern) -solutia se aduce la temperatura corpului inainte de instilarea in conductul auditiv.Solutia este indicata in tratarea afectiunilor auriculare,precum oti..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
Model: alcool-iodat-1-50ml
COMPOZIȚIE: Iod, Acool etilic concentrat.MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 1 - 2x / zi. Solutia este indicata in terapeutica in tratarea diverselor afectiuni dermatologice,in infectii cutanate si micoze de diverse etiologii.Prezinta actiune antiseptica, dezinfectanta, antimicrobiana si anti..
8,90Lei
Fără TVA:8,90Lei
Model: Apă oxigenată 3% - 100ml
Apă oxigenată 3% - 100mlCOMPOZIȚIE: Perhidrol, Apă Distilată MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 1-4 x /ziSoluția antiseptică este recomandată pentru tratamentul local al plăgilor, având și proprietăți hemostatice (oprește sângerarea) și cicatrizante.Se poate utiliza și in cazul otitelor ..
7,80Lei
Fără TVA:7,80Lei
Model: Apă oxigenată 3% - 200ml
COMPOZIȚIE: Perhidrol, Apă Distilată MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 1-4 x /ziSoluția antiseptică este recomandată pentru tratamentul local al plăgilor, având și proprietăți hemostatice (oprește sângerarea) și cicatrizante.Se poate utiliza și in cazul otitelor  (in acest ca..
10,20Lei
Fără TVA:10,20Lei
Betadine Șampon
Hot reducere
Model: betadine-șampon
1 ml șampon chirurgical conține 7,5 mg iod activINDICAȚII:Se folosește pentru dezinfecția mâinilor, înainte și după actele medicale, igiena personalului medical și auxiliar din unități spitalicești, asepsia preoperatorie a mâinilor. Agent antiseptic cu spectu larg, acționând împotriva bacteriilor, v..
12,60Lei
Fără TVA:12,60Lei
Model: betadine-10-50ml-antiseptic
Betadine Soluție 10%COMPOZIȚIE: 1 ml soluție conține 10 mg iod activINDICAȚII: Se folosește pentru dezinfecția tegumentelor, pentru asepsia rănilor, arsurilor tegumentare, dezinfecția preoperatorie a pielii și a mucoaselor. Agent antiseptic cu spectu larg, acționând împotriva bacteriilor, virus..
14,40Lei
Fără TVA:14,40Lei
Model: dezinfectant-pentru-pitici-maini-igienizant
Utilizare Compoziție Mod de administrare: •Doza de aplicare este de minim 3ml •Timp de acțiune este de minim 30 secunde •Se aplică cantitatea minimă de gel și se masează până la uscare. Nu necesită clătire. Nu lasă reziduu. Gelul dezinfectant pentru copii este preparat pe bază de al..
7,00Lei
Fără TVA:7,00Lei
Model: dezinfectant-s-2-uree-acid-hialuronic-alcool-conc-96
Dezinfectant S - 2% Uree , Acid Hialuronic, Uleiuri Esențiale, Alcool Concentrat 96°Indicații:Ideal pentru igienizarea frecventa a mainilor, fara a fi agresiv.Lasa pielea hidratata, igienizata si parfumata pentru o mai lunga perioada de timp fata de alte produse similarEste rapid si practic de folos..
9,50Lei
Fără TVA:9,50Lei
Model: rivanol-soluție-rivanol
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 1-4 ori pe zi. Soluția Rivanol se folosește pentru dezinfecția plăgilor, în cazul eczemelor infectate, dermatite, piodermite, furuncule și abcese, având acțiune bactericidă, bacteriostatică și antiseptică. Soluția prezint..
7,80Lei
Fără TVA:7,80Lei
Rivanol Soluție 1‰ - 200ml
New reducere
Model: rivanol-soluție-rivanol
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 1-4 ori pe zi. Soluția Rivanol se folosește pentru dezinfecția plăgilor, în cazul eczemelor infectate, dermatite, piodermite, furuncule și abcese, având acțiune bactericidă, bacteriostatică și antiseptică. Soluția prezint..
10,20Lei
Fără TVA:10,20Lei
Solutie MercuroCrom 1%
Hot reducere
Model: mercuro-crom-solutie-dezinfectanta
Solutia mercuro crom este o solutie dezinfectanta care se poate utiliza local pe piele pentru tratamentul plagilor si a arsurilor, pt iritatii sau ulceratii. MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații Locale 1-3 x /ziVALABILITATE: 1 lună de la deschidere. A se păstra la temperatura..
4,80Lei
Fără TVA:4,80Lei
Unguent ichtiolat
Hot reducere
Model: unguent-ichtiolat-antiinflamator-si-cicatrizant
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicatie locală, de 1-3 ori pe zi - în strat subțire pe regiunea afectată. Unguentul cu ichtiol se utilizează cu succes în tratarea furunculozei, fisurilor dermice, dermatoze de diferite etiologii, degeraturi. De asemenea, este recomandat a..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
Afişare de la 1 la 12 din 29 (3 pagini)