Facebook Pixel
Categorii
Your Cart

Acid Hialuronic

Acidul hialuronic este o molecula care se gaseste in mod natural in organismul uman, insa este si un ingredient activ in diferite produse cosmetice.

Acidul hialuronic are un rol important și în procesul de regenerare a pielii, deci de cicatrizare a leziunilor de la nivel cutanat. Studiile făcute în domeniu au confirmat faptul că acidul hialuronic accelerează procesul de cicatrizare a leziunilor, calmând inflamația și grăbind regenerarea celulară astfel încât țesuturile afectate să fie înlocuite cu unele noi și sănătoase cât mai rapid.

Acidul hialuronic lubrifiază cartilajele și articulațiile, prevenind degradarea acestora. Oferind susținere articulațiilor, acidul hialuronic poate preveni o serie de afecțiuni precum osteoartrita. La nivelul cartilajelor și articulațiilor, acidul hialuronic acționează precum o barieră de protecție în jurul fiecărei celule.

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Acid hialuronic cu Q10 | Cremă revitalizantă de Noapte
Hot reducere
Model: Acid hialuronic cu Q10 | Cremă revitalizantă de Noapte
COMPOZIȚIE: Complex intens de hidratare SC 1000, Cetaceum, Bisabolol; U.E. Chem.: Cist, Țelină, Pin negru, Imortele; U.V.: Argan, Luminița nopții, AHA (acizi din fructe); Ac. Hialuronic, Extract de Acmela, Coenzima Q10, Elastină.Indicații:Reduce aspectul ridurilor prin hidratarea pielii în profunzim..
48,40Lei
Fără TVA:48,40Lei
Model: Acid hialuronic cu Q10 | Cremă revitalizantă de Zi
COMPOZIȚIE:  Complex intens de hidratare SC 1000, Cetaceum, Bisabolol, apă florală de Tei, Coenzima Q10, Acid Hialuronic, extract de Sângele Dragonului;U.E. chem.: Imortele, Mușețel german, Salvie; U.V.: Chimen și Macadamia.  INDICAȚII: Reduce aspectul ridurilor prin hidratarea p..
48,40Lei
Fără TVA:48,40Lei
SMARALD - Cremă complexă de zi
Hot reducere
Model: crema-complexa-de-fata-preparata-in-farmacie
COMPOZIȚIE:  U.V.: Fructul Pasiunii, Colagen, Acid Hialuronic, Relax'rid, Coenzima Q10, Elastină.BENEFICII/INDICAȚII:  Toate tipurile de ten, vârstă 30+ • Reduce aspectul ridurilor prin hidratarea pielii în profunzime și refacerea structurii de colagen.• Crește rezervele de apă la niv..
30,70Lei
Fără TVA:30,70Lei
Galbenele - Crema cu Acid Hialuronic 20g
Hot reducere
Model: Galbenele - Crema cu Acid Hialuronic 20g
Galbenele - Crema cu Acid Hialuronic 20gATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!INDICAȚII:  Pentru iritații, zgârieturi și crăpături ale pielii. BENEFICII: Are efect cicatrizant, emolient, antiinflamator și epitelizant, datorită compone..
22,80Lei
Fără TVA:22,80Lei
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)