Categorii
Your Cart

Odorizante Camera

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: odorizant-camera-bucuria-de-a-trai
COMPOZIȚIE: U.E. chem.: Busuioc, Bergamotă, Ylang, Portocală, Mentă, Litsea, Patchouli, ethanol.INDICAȚII: antiseptic aerian, tonic energizantElimina mirosurile neplacute si asigura un parfum usor si proaspat, dezinfecteaza aerul.Este perfect pentru o utilizare punctuala si a inmiresma orice spatiu ..
39,10Lei
Fără TVA:39,10Lei
Model: spray-camera-respir-usor
COMPOZIȚIE: U.E. chem.: Eucalipt, Lămâie, Brad, Vanilie, Saro, ethanol.INDICAȚII: antiseptic aerian, purifiant, relaxant și reconfortant. Elimina mirosurile neplacute si asigura un parfum usor si proaspat, dezinfecteaza aerul.Este perfect pentru o utilizare punctuala si a inmiresma orice spatiu..
39,10Lei
Fără TVA:39,10Lei
Odorizant Cameră - Somn ușor
Hot reducere
Model: spray-camera-somn-ușor
Utilizare Compoziție Indicații: Elimină mirosurile neplăcute și asigură un parfum usor și proaspăt, dezinfectează aerul. Insomnii, stres, oboseală, agitație.   Mod de administrare: Se aeriseste încăperea, se pulverizează 3-4 pufuri sau se pun 10 picături in difuzor.   ..
18,00Lei
Fără TVA:18,00Lei
Uleiuri sacre din Biblie 13+2 Uleiuri sacre din Biblie 13+2
Out Of Stock reducere
Model: uleiuri-sacre-din-biblie-farmacia-anca
Uleiurile esentiale - Pot avea efecte miraculoase pentru trup şi suflet2ml/flaconIată cele mai importante uleiuri esenţiale folosite de pe vremea lui Isus. Acestea au arome delicate, având întrebuinţări religioase, ambientale sau personale.Uleiurile esenţiale au făcut parte din viaţa oamenilor de mi..
135,00Lei
Fără TVA:135,00Lei
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)