Facebook Pixel
Categorii
Your Cart

Silueta

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
ANTIVERGETURI - Ulei Concentrat
Out Of Stock reducere
Model: ANTIVERGETURI - Ulei Concentrat
COMPOZIȚIE:  U.E. Chem: Cist, Mirt, Imortele, Mușcată; Lemn de camfor; U.V.: Argan, Trandafir.INDICAȚII:Previne eficient formarea vergeturilor, reduce dimensiunea celor deja existente. Reface elasticitateași fermitatea pielii, având efect nutritiv și hidratant.Poate fi utilizat pe perioada sarc..
102,90Lei
Fără TVA:102,90Lei
Model: CEAI VERDE CAPSULE
BENEFICII: extract EGCG = Catehină cu puternic efect antioxidant (de 100 de ori mai eficient decât vit. C și de 25 de ori mai eficient decât vit. E).- ajută la pierderea în greutate: grăbește metabolizarea grăsimilor și absorbția lor;- scade nivelul colesterolului: blochează producția de colesterol,..
28,60Lei
Fără TVA:28,60Lei
SLABO-DAY (COLEUS FORSKOHLII FORTE 40mg)
Hot reducere
Model: SLABO-DAY (COLEUS FORSKOHLII FORTE 40mg)
Secretul pierderii în greutate!BENEFICIIfavorizează stimularea metabolismului și arderea grăsimilor; ajută la pierderea în greutate prin activarea lipoproteinelor.oferă suport pentru sănătatea cardiovasculară; crește AMPc și relaxează vasele de sânge; susține funcționarea celulară sănătoasă;susține ..
41,30Lei
Fără TVA:41,30Lei
SLABO-NIGHT
Hot reducere
Model: SLABO-NIGHT
SLABO-NIGHTFolosește noaptea pentru o siluetă perfectă! BENEFICIIajută la transportul acizilor grași in mitocondrii, unde aceștia sunt consumați și rezultă energie pentru urmatoarea zi!combate stresul și previne tulburările de somn;controlează stările de anxietate;contribuie la eliminarea subst..
41,30Lei
Fără TVA:41,30Lei
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)