Facebook Pixel
Categorii
Your Cart

Par / Dus

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: masca-2-in-1-anti-cadere-si-reparatoare
Indicații:Alopecie difuză, alopecie androgenică, alopecie seboreică, alopecie apărută în timpul sarcinii, alopecie medicamentoasă sau datorată unor tulburări hormonale.Căderea părului și tulburări ale creșterii părului de origine necunoscută.Accelerează creșterea părului și reduce căderea acestuiaFo..
41,30Lei
Fără TVA:41,30Lei
Model: masca-par-gras
INDICAȚII:Restaurează și reechilibrează scalpul pentru a reduce mătreața și excesul de sebum.Întăreste părul și conferă firelor subțiri un aspect mai gros și mai robust.Conferă o senzație de lungă durată de prospețime, sănătate și relaxare la nivel capilar, revitalizează și hidratează părul, lăsându..
41,30Lei
Fără TVA:41,30Lei
Păr - Șampon împotriva căderii
Hot reducere
Model: sampon-anti-cadere-par
Utilizare Compoziție Indicații: Alopecie difuză, alopecie androgenică, alopecie seboreică, alopecie apărută în timpul sarcinii, alopecie medicamentoasă sau datorată unor tulburări hormonale. Căderea părului și tulburări ale creșterii părului de origine necunoscută. ..
33,70Lei
Fără TVA:33,70Lei
Model: sampon-par-gras
Utilizare Compozitie Mod de administrare: Se aplică pe părul umed, masați ușor timp de 5 minute, apoi clătiți foarte bine. Valabilitate: 12 luni de la deschidere. A se păstra la temperatura camerei..
37,80Lei
Fără TVA:37,80Lei
Păr - Ser intensiv Anticădere
Out Of Stock reducere
Model: ser-intensiv-anti-cadere
INDICAȚII:Stoparea căderii părului.Accelerarea creșterii părului.Creșterea volumului și frumuseții părului.Întărirea structurii părului.Mod de  administrare:Aplicati serul pe parul curat si zvantat, la radacina firului de par si masati usor scalpul. Nu se clateste. Nu ingrasa parul.1. Tratament..
84,00Lei
Fără TVA:84,00Lei
Vitamina E
Hot reducere
Model: Vitamina E
Acetat de α-TOCOFERILSoluție 25.000 UI/mlCompozitie: acetat de α tocoferil echivalent a 25000UI/ml solutie uleioasaMOD DE AMBALARE: 10 ml / FlaconMod de administrare:Soluția uleioasă de vitamina E se poate aplica topic pentru a obține un efect hidratant și antioxidant puternic. Simulează p..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
NIZORAL - Șampon Medicinal 200ml
Hot reducere
Model: NIZORAL - Șampon Medicinal
BENEFICII/INDICAȚII:• utilizat în tratamentul și profilaxia dermatitei seboreice; a Pitiriazisului capitis (mătreață) și a Pitiriazisului versicolor; • prezintă acțiune antifungică puternică fiind utilizat în tratarea afecțiunilor dermatologice provocate de fungi (Tinea Capitis, Foliculita scalpului..
36,00Lei
Fără TVA:36,00Lei
Afişare de la 1 la 7 din 7 (1 pagini)