Categorii
Your Cart

Antimicotic

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: acid-boric-30gr
Utilizare Compoziție Uz extern. Pentru efect antimicotic se prepara solutii de 2% - 2g acid boric in 1 L apă fiartă si răcită) si se aplică direct pe piele sub formă de comprese. Valabilitate: 12 luni de la deschidere. A se păstra la temperatura camerei..
8,30Lei
Fără TVA:8,30Lei
Model: alcool-boricat-4-15ml
COMPOZIȚIE: Acid Boric, Alcool Etilic, Apă DistilatăMOD DE ADMINISTRARE:4-5 pic 2 x /zi (în conductul auditiv extern) -solutia se aduce la temperatura corpului inainte de instilarea in conductul auditiv.Solutia este indicata in tratarea afectiunilor auriculare,precum otita externa, acumulari de..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
Alcool pitiriazis
Hot reducere
Model: tratament-alcool-pitiriazis
COMPOZIȚIE: Iod, Acid Salicilic, Acid Benzoic, Alcool EtilicMOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 1 - 3x / zi, înainte de Ung. PITIRIAZIS MOD DE UTILIZARE:  aplicatii locale inainte de Unguent pitiriazis 1-3x/ziProdusul este indicat a se utiliza in afectiuni dermice cauzate de fungi (Pitir..
19,20Lei
Fără TVA:19,20Lei
Model: apa-oxigenata-solutie-antiseptica
COMPOZIȚIE: Perhidrol, Apă Distilată MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 1-4 x /ziSoluția antiseptică este recomandată pentru tratamentul local al plăgilor, având și proprietăți hemostatice (oprește sângerarea) și cicatrizante.Se poate utiliza și in cazul otitelor  (in acest caz soluția ..
7,80Lei
Fără TVA:7,80Lei
Model: apa-oxigenata-solutie-antiseptica
COMPOZIȚIE: Perhidrol, Apă Distilată MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 1-4 x /ziSoluția antiseptică este recomandată pentru tratamentul local al plăgilor, având și proprietăți hemostatice (oprește sângerarea) și cicatrizante.Se poate utiliza și in cazul otitelor  (in acest ca..
10,20Lei
Fără TVA:10,20Lei
Betadine Șampon
Hot reducere
Model: betadine-șampon
1 ml șampon chirurgical conține 7,5 mg iod activINDICAȚII:Se folosește pentru dezinfecția mâinilor, înainte și după actele medicale, igiena personalului medical și auxiliar din unități spitalicești, asepsia preoperatorie a mâinilor. Agent antiseptic cu spectu larg, acționând împotriva bacteriilor, v..
12,60Lei
Fără TVA:12,60Lei
Model: betadine-10-50ml-antiseptic
COMPOZIȚIE: 1 ml soluție conține 10 mg iod activINDICAȚII: Se folosește pentru dezinfecția tegumentelor, pentru asepsia rănilor, arsurilor tegumentare, dezinfecția preoperatorie a pielii și a mucoaselor. Agent antiseptic cu spectu larg, acționând împotriva bacteriilor, virusurilor, fungilor și ..
14,40Lei
Fără TVA:14,40Lei
Model: picioruș-spray-contra-transpirației
Utilizare Compoziție Indicatii: Tratamentul este de 3 luni, cu pauză de cate 10 zile. Utilizati spray-ul pentru picioare dar si pentru incăltăminte. Acest preparat concentrat este indicat in transpirația excesiva la nivelul picioarelor, tratând și reglând excesul de la nivelul g..
23,60Lei
Fără TVA:23,60Lei
Picioruș - Tratament intesiv Micoză
Hot reducere
Model: picioruș-tratament-intesiv-micoza
Utilizare Compoziție     Indicații: Este indicat in toate tipurile de micoza la nivelul talpilor. Tratează ciuperca  tălpilor și unghiilor  Înlătură mîncărimea și descuamarea  Înlătură transpiratia  și  mirosul neplăcut  Vindecă fisurile de pe tălpi    Mod de adm..
53,90Lei
Fără TVA:53,90Lei
Praf de răni
Hot reducere
Model: praf-de-rani
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 2-3 ori pe zi. Este indicat a se utiliza Praful de răni în cazul: - infecțiilor bacteriene cutanate: Impetigo, ulcere infectate, eczeme suprainfectate, leziuni prin tăiere suprainfectate. - post chirurgical: cauterizari,..
13,80Lei
Fără TVA:13,80Lei
Model: rivanol-soluție-rivanol
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 1-4 ori pe zi. Soluția Rivanol se folosește pentru dezinfecția plăgilor, în cazul eczemelor infectate, dermatite, piodermite, furuncule și abcese, având acțiune bactericidă, bacteriostatică și antiseptică. Soluția prezint..
7,80Lei
Fără TVA:7,80Lei
Rivanol Soluție 1‰ - 200ml
New reducere
Model: rivanol-soluție-rivanol
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 1-4 ori pe zi. Soluția Rivanol se folosește pentru dezinfecția plăgilor, în cazul eczemelor infectate, dermatite, piodermite, furuncule și abcese, având acțiune bactericidă, bacteriostatică și antiseptică. Soluția prezint..
10,20Lei
Fără TVA:10,20Lei
Afişare de la 1 la 12 din 18 (2 pagini)