Categorii
Your Cart

Antimicotic

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: acid-boric-30gr
Utilizare Compoziție Uz extern. Pentru efect antimicotic se prepara solutii de 2% - 2g acid boric in 1 L apă fiartă si răcită) si se aplică direct pe piele sub formă de comprese. Valabilitate: 12 luni de la deschidere. A se păstra la temperatura camerei..
8,30Lei
Fără TVA:8,30Lei
Model: alcool-boricat-4-15ml
Alcool boricat 4% (15ml)COMPOZIȚIE: Acid Boric, Alcool Etilic, Apă DistilatăMOD DE ADMINISTRARE:4-5 pic 2 x /zi (în conductul auditiv extern) -solutia se aduce la temperatura corpului inainte de instilarea in conductul auditiv.Solutia este indicata in tratarea afectiunilor auriculare,precum oti..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
Alcool pitiriazis
Hot reducere
Model: tratament-alcool-pitiriazis
COMPOZIȚIE: Iod, Acid Salicilic, Acid Benzoic, Alcool EtilicMOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 1 - 3x / zi, înainte de Ung. PITIRIAZIS MOD DE UTILIZARE:  aplicatii locale inainte de Unguent pitiriazis 1-3x/ziProdusul este indicat a se utiliza in afectiuni dermice cauzate de fungi (Pitir..
19,70Lei
Fără TVA:19,70Lei
Model: Apă oxigenată 3% - 100ml
Apă oxigenată 3% - 100mlCOMPOZIȚIE: Perhidrol, Apă Distilată MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 1-4 x /ziSoluția antiseptică este recomandată pentru tratamentul local al plăgilor, având și proprietăți hemostatice (oprește sângerarea) și cicatrizante.Se poate utiliza și in cazul otitelor ..
7,80Lei
Fără TVA:7,80Lei
Model: Apă oxigenată 3% - 200ml
COMPOZIȚIE: Perhidrol, Apă Distilată MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 1-4 x /ziSoluția antiseptică este recomandată pentru tratamentul local al plăgilor, având și proprietăți hemostatice (oprește sângerarea) și cicatrizante.Se poate utiliza și in cazul otitelor  (in acest ca..
10,20Lei
Fără TVA:10,20Lei
Betadine Șampon
Hot reducere
Model: betadine-șampon
1 ml șampon chirurgical conține 7,5 mg iod activINDICAȚII:Se folosește pentru dezinfecția mâinilor, înainte și după actele medicale, igiena personalului medical și auxiliar din unități spitalicești, asepsia preoperatorie a mâinilor. Agent antiseptic cu spectu larg, acționând împotriva bacteriilor, v..
12,60Lei
Fără TVA:12,60Lei
Model: betadine-10-50ml-antiseptic
Betadine Soluție 10%COMPOZIȚIE: 1 ml soluție conține 10 mg iod activINDICAȚII: Se folosește pentru dezinfecția tegumentelor, pentru asepsia rănilor, arsurilor tegumentare, dezinfecția preoperatorie a pielii și a mucoaselor. Agent antiseptic cu spectu larg, acționând împotriva bacteriilor, virus..
14,40Lei
Fără TVA:14,40Lei
Picioruș - Spray contra transpirației
-33 % reducere
Model: picioruș-spray-contra-transpirației
Picioruș - Spray contra transpirațieiCOMPOZIȚIE: U.E. Chem.: Mușcată, Mentă, apă florală de Mentă; alcool.INDICAȚII: Este indicat în transpirația excesivă la nivelul picioarelor, tratând și reglând excesul de la nivelul glandelor sudoripare. Este indicat în toate tipurile de micoză la nivelul t..
23,60Lei 15,88Lei
super pret
Fără TVA:15,88Lei
Picioruș - Tratament intesiv Micoză
Hot reducere
Model: picioruș-tratament-intesiv-micoza
Picioruș - Tratament intesiv MicozăCOMPOZIȚIE: U.V. Tamanu; U.E.: Tea Tree, Dafin, Cimbru, Lavandă, Mușcată, Cajeput.INDICAȚII: Este indicat în toate tipurile de micoză la nivelul unghiilor și a pielii piciorului.MOD DE ADMIMNISTRARE:• Se spală picioarele cu apă călduță, după care se usucă bine cu u..
53,90Lei
Fără TVA:53,90Lei
Praf de răni 3g
Hot reducere
Model: praf-de-rani
Praf de răni 3gCOMPOZIȚIE: HC, Cloramfenicol, Sulfatiazol, Anestezină, Clorchinaldol, Dermatol, Talc, Oxid de Zinc.BENEFICII: • tratează infecțiile și ulcerațiile de la nivelul pielii (infectate/suprainfectate): • răni • arsuri • intervenții chirurgicale • eczeme. MOD DE ADMINISTRARE: UZ EXTERN /pe ..
13,80Lei
Fără TVA:13,80Lei
Model: rivanol-soluție-rivanol
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 1-4 ori pe zi. Soluția Rivanol se folosește pentru dezinfecția plăgilor, în cazul eczemelor infectate, dermatite, piodermite, furuncule și abcese, având acțiune bactericidă, bacteriostatică și antiseptică. Soluția prezint..
7,80Lei
Fără TVA:7,80Lei
Rivanol Soluție 1‰ - 200ml
New reducere
Model: rivanol-soluție-rivanol
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 1-4 ori pe zi. Soluția Rivanol se folosește pentru dezinfecția plăgilor, în cazul eczemelor infectate, dermatite, piodermite, furuncule și abcese, având acțiune bactericidă, bacteriostatică și antiseptică. Soluția prezint..
10,20Lei
Fără TVA:10,20Lei
Afişare de la 1 la 12 din 20 (2 pagini)