Categorii
Your Cart

Relaxare

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: spray-camera-respir-usor
COMPOZIȚIE: U.E. chem.: Eucalipt, Lămâie, Brad, Vanilie, Saro, ethanol.INDICAȚII: antiseptic aerian, purifiant, relaxant și reconfortant. Elimina mirosurile neplacute si asigura un parfum usor si proaspat, dezinfecteaza aerul.Este perfect pentru o utilizare punctuala si a inmiresma orice spatiu..
39,10Lei
Fără TVA:39,10Lei
Odorizant Cameră - Somn ușor
Hot reducere
Model: spray-camera-somn-ușor
Utilizare Compoziție Indicații: Elimină mirosurile neplăcute și asigură un parfum usor și proaspăt, dezinfectează aerul. Insomnii, stres, oboseală, agitație.   Mod de administrare: Se aeriseste încăperea, se pulverizează 3-4 pufuri sau se pun 10 picături in difuzor.   ..
18,00Lei
Fără TVA:18,00Lei
Răceală și Gripă - Săruri de baie - Bebe și copii
Hot reducere
Model: saruri-de-baie-gripa-și-raceala-bebe-și-copii
Utilizare Compoziție Beneficii: - Asigură un somn odihnitor celor mici - o baie seara cu această sare roz de Himalaya favorizează somnul profund datorită conținutului ridicat de minerale. - Purificator de aer - sarea roz de Himalaya poate fi folosită pentru a purifica aerul dintr-o..
10,00Lei
Fără TVA:10,00Lei
Model: saruri-de-baie-stare-de-bine-himalaya
Utilizare Compoziție Beneficiile acestor săruri includ: ✅ Asigură un somn odihnitor - o baie seara cu sare roz de Himalaya favorizează somnul profund datorită conținutului ridicat de minerale ✅ Echilibrează pH-ul organismului - fiind bogată în minerale, sarea roz de Himal..
19,00Lei
Fără TVA:19,00Lei
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)