Categorii
Your Cart

After Party

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Odorizant mașină - Stai Treaz  - Vesel
Hot reducere Out Of Stock reducere
Model: odorizant-mașina-stai-treaz-vesel
INDICAȚII:Elimina mirosurile neplacute si asigura un parfum usor si proaspat, dezinfecteaza aerul.Este perfect pentru o utilizare punctuala si a inmiresma orice spatiu cu un parfum proaspat si delicat .Antiseptic aerian,  tonic si energizant.Mod de administrare: Se pot pune si in difuzor&n..
13,10Lei
Fără TVA:13,10Lei
Odorizant mașină - Stai Treaz Magic
Out Of Stock reducere
Model: odorizant-de-masina-dezinfectare-aer
Indicatii:Elimina mirosurile neplacute si asigura un parfum usor si proaspat, dezinfecteaza aerul.Este perfect pentru o utilizare punctuala si a inmiresma orice spatiu cu un parfum proaspat si delicat .Antiseptic aerian, tonic si energizant.Mod de administrare: Se pot pune si in difuzor cate 10..
13,10Lei
Fără TVA:13,10Lei
Model: Energie Esentiala - pachet 6 buc (25 ml / monodoza)
BENEFICII: L-ARGININĂ: susține funcția hepatică, cardio-vasculară și renală; menține presiunea arterială normală și circulația periferică; oxigenează mușchiul cardiac.L-CARNITINĂ: rol important în metabolismul grăsimilor (transformă grăsimile în energie); ideal pentru vegetarieni pentru a supli..
38,50Lei
Fără TVA:38,50Lei
S.O.S. PARTY - 25ml sirop/doză.
Hot reducere
Model: S.O.S. PARTY
BENEFICII:  Ameliorează simptome precum: durere de cap, greață, uscăciunea gurii, lipsa de concentrare asociate consumului de alcool; revigorează organismul si reduce oboseala; susține funcționarea corectă a ficatului;neutralizează substanțele toxice și asigură un aport de antiox..
10,00Lei
Fără TVA:10,00Lei
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)