Facebook Pixel
Categorii
Your Cart

Copii 2-12

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
DEZINFECTANT pentru PITICI - 50ml HIGIAnca
Out Of Stock reducere
Model: dezinfectant-pentru-pitici-maini-igienizant
Utilizare Compoziție Mod de administrare: •Doza de aplicare este de minim 3ml •Timp de acțiune este de minim 30 secunde •Se aplică cantitatea minimă de gel și se masează până la uscare. Nu necesită clătire. Nu lasă reziduu. Gelul dezinfectant pentru copii este preparat pe bază de al..
7,00Lei
Fără TVA:7,00Lei
Diaree infecțioasă - Biluțe pentru Copii
Hot reducere
Model: Diaree infecțioasă - Biluțe pentru Copii
Diaree infecțioasă - Biluțe pentru CopiiCOMPOZIȚIE: U.E. Chem.: Tarhon, Scorțișoară, Busuioc, Mentă, Cimbrișor Indian, Cardamon.INDICATII:Diaree acută nespecifică, diaree cronică Tratează diareea acută copii, în asociere cu măsuri dieteticeProtejează mucoasa digestivaRespectă tranzitul intestin..
14,40Lei
Fără TVA:14,40Lei
Model: Eritem acut
MOD DE UTILIZARE: Se aplica in strat generos pe pielea perfect curata si uscata la fiecare schimbat de scutec.Produsul farmaceutic a fost conceput pentru a se folosi in prevenirea si tratarea iritatiilor din zona fesiera si pentru a repara epiderma fragilizata (eritem fesier in cazul bebelusilor).Su..
19,80Lei
Fără TVA:19,80Lei
CURCUBEL - Calciu + Magneziu (Vit. D3, Vit. C, Zn)
Hot reducere
Model: CURCUBEL - Calciu + Magneziu (Vit. D3, Vit. C, Zn)
COMPOZIȚIE/ 5ml sirop:  Calciu coral - 200 mg, Orotat Magneziu  - 100 mg, Zinc Bisglicinat  - 2 mg, Vit. D3  - 100 U.I., Vit. C  - 50 mg,   BENEFICII / INDICAȚII:susține funcționarea normală a sistemului imunitar, muscular, digestiv și a sistemului nervos (Ca,..
35,00Lei
Fără TVA:35,00Lei
MARIUCA - IMUNO ZI
New reducere Out Of Stock reducere
Model: mariuca imuno zi
MARIUCA - IMUNO ZICOMPOZIȚIE: U.E.: Ravintsara, Cimbru, Dafin, Lămâie, Tea tree, Lavandă, Neroli; U.V. Tamanu.BENEFICII/INDICAȚII: • susține imunitatea în perioada rece și întărește organismul în fața virusurilor (Tamanu, Tea Tree, Cimbru); • imunostimulator, crește rezistența organismului..
26,00Lei
Fără TVA:26,00Lei
MARIUCA crema de față și mâini
New reducere
Model: MARIUCA crema de față și mâini
MARIUCA crema de față și mâiniHidrateaza pielea sensibilă a copiilorCOMPOZIȚIE: U.V. Cocos; complex intens de hidratare SC1000, pantenol, bisabolol, aromă naturală  mango și piersica, apă osmozată pură. BENEFICII: hidratează și protejează pielea.MOD DE AMBALARE: 10 ml/flacon. A se păs..
12,00Lei
Fără TVA:12,00Lei
SOLUȚIE DE AEROSOLI CU FLUTICAZONĂ (20ml)
Hot reducere
Model: SOLUȚIE DE AEROSOLI CU FLUTICAZONĂ (20ml)
*Se administrează cu RECOMANDAREA MEDICULUI/cu prescriptie medicală!COMPOZIȚIE: propionat de fluticazonă, clorură de sodiu. BENEFICII/INDICAȚII: ameliorează și previne simptomele respiratorii în cazul astmului bronșic. MOD DE UTILIZARE:  în nebulizator, conform indicației (1ml = 20 pic con..
53,90Lei
Fără TVA:53,90Lei
Afişare de la 1 la 7 din 7 (1 pagini)