Categorii
Your Cart

Acnee

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Acnee - Cremă cu Tea Tree și Manuka
Hot reducere
Model: crema-anti-acnee-cu-tea-tree-si-manuka
COMPOZIȚIE: Complex intens de hidratare SC 1000, Cetaceum, Bisabolol, Provitamina B5, Acid Hialuronic; U.E. Chem.: Origano Kaliteri, Manouka, Tea Tree; Bacti-Pur, Alantoină, Zinc.BENEFICII: Asigură acțiunea rapidă asupra erupției acneice inflamatorii și non inflamatorii sau acnee rozacee, reglează h..
25,40Lei
Fără TVA:25,40Lei
Model: loțiune-anti-acnee-cu-laurus-si-tea-tree
COMPOZIȚIE: Niaouli, Tea Tree; Apă florală: Mușcată, Dafin, Tea Tree; Acid salicilic.INDICAȚII: Recomandat tenului cu imperfecțiuni, acneic, pete. Reduce roșeate și inflamația, având efect astringent, tonifiant și purificator.Îndepărtează impuritățile și celulele  moarte, penetrând porii încărc..
41,30Lei
Fără TVA:41,30Lei
Model: peeling-anti-acnee-curatare-intensiva
COMPOZIȚIE: U.E. Chem.: Eucalipt, Niaouli, Gel de Aloe Vera, Activ cosm. AHA (acizi de fructe), Acid lactic .INDICAȚII: •  Tratarea acneei de orice tip, a porilor deschiși. •  Reduce cicatricile provocate de acnee, precum si petele provocate de acestea•  Îndepartează celulel..
21,60Lei
Fără TVA:21,60Lei
Acnee - Roll On Acut
Hot reducere
Model: acnee-roll-on-acut-pentru-acnee
Utilizare Compoziție    Indicatii: Favorizează dispariția punctelor negre și a acneei înca de la debutul acestora. Tratamentul acneei (în special al formelor cu dominanță inflamatorie, papulo-pustuloase) Mod de administrare: Aplicații locale pe zona afectată, de 2-3 ori..
12,00Lei
Fără TVA:12,00Lei
Acnee - S.O.S. Cremă antiacnee
Out Of Stock reducere
Model: acnee-s-o-s-crema-anti-acnee
Utilizare Compoziție Indicații: Farmacia Anca a gândit și elaborat S.O.S. CREMĂ ANTIACNEE pe bază de nadifloxacin și peroxid de benzoil. Nadifloxacinul este un antibiotic din clasa fluoro-chinolonelor care este utilizat cu success în tratamentul infecțiilor bacteriene ale pieli..
38,60Lei
Fără TVA:38,60Lei
Model: sapun-tratament-anti-acnee-cu-uleiuri-esențiale
COMPOZIȚIE: Săpun de Alep; U.E.: Tea tree, Dafin, Niaouli.INDICAȚII: Tratarea diferitelor tipuri de acnee, curățare delicată și prevenirea apariției imperfecțiunilor cauzate de infectarea tenului, limitează secreția de sebum, în timp ce contribuie la hidratarea pielii după doar o singură utilizare.M..
29,50Lei
Fără TVA:29,50Lei
Acnee - Spirt antiacneic
Hot reducere
Model: anti-acnee-spirt-antiacneic
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 1-2 ori pe zi. Soluția alcoolică pe bază de clindamicină este utilizată local în acneea vulgară (acneea polimorfă juvenilă), acneea rozacee, acneea medicamentoasă și profesională , acneea pustuloasă având acțiune keratolit..
22,80Lei
Fără TVA:22,80Lei
Solutie alcoolică cu acid Salicilic si Rezorcină
Hot reducere
Model: acid-salicilic-si-rezorcina-solutie-alcoolica
Uz Extern. Valabilitate: 12 luni de la deschidere. A se păstra la temperatura camerei <25° C...
12,00Lei
Fără TVA:12,00Lei
Spirt de față
Hot reducere
Model: spirt-de-fata-anti-acnee-tratament
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicatii locale de 1-2 ori pe zi. Pe perioada verii Spirtul de față se utilizează împreună cu o cremă cu factor de protecție solară  50+. Spirtul de față este indicat a se utiliza în tratarea formelor de acnee, psoriazis, pitiriazis, hiperpi..
9,60Lei
Fără TVA:9,60Lei
Model: acnee
COMPOZIȚIE / capsulă:  niacinamidă (vit. B3) - 300 mg, lactoferină - 100 mg, zinc - 15 mg, seleno-metionină - 100 mg. BENEFICII/INDICAȚII:• este recomandat în adolescență și la maturitate pentru îngrijirea și întreținerea tenului acneic sau predispus;• reduce semnificativ leziunile inflama..
49,50Lei
Fără TVA:49,50Lei
Afişare de la 1 la 10 din 10 (1 pagini)