Categorii
Your Cart

Blog RSS Feed

01 dec. VIDEO - Deschidere farmacia Anca 4 - zona Mall
admin 0 99
Farmacia Anca 4 de pe strada Primaverii nr 11 se muta intr-o noua locatie: str. Independentei nr 4. langa Lidl pe 1 Decembrie!Aici veti gasi o mega farmacie, cu consiliere profesionala, promotii speciale si sute de produse pentru cei mici si cei ma..
25 mai Hai afara, hai la joaca 2!
0 6157
SUPER TOMBOLA CU ZECI DE PREMII de 1 iunie Ziua Copilului!Hai afara, Hai la joaca 2CE TREBUIE SA FACI?La ORICE bon de minim 30 de lei intri in posesia unui talon cu care te poti inscrie la TOMBOLA!CU CATE TALOANE POTI PARTICIPA?Poți participa cu câte..
25 mai Toată familia împreună de Paște!
ancafarm 0 162
Pastele este una dintre sarbatorile din an ce ne reuneste in familie, in jurul unor preparate delicioase, pe care le impartim cu cei dragi. Indiferent ca alegi sa gatesti retete noi pentru masa de Paste, sau le preferi mai degraba pe cele traditional..
31 mai FARMACIA ANCA INVITĂ COPIII LA JOACĂ ȘI OFERĂ PREMII DE 1 IUNIE ÎN PARCUL MIHAI EMINESCU
admin 0 235
Sub sloganul ”Hai afară, Hai la joacă !”, Farmacia Anca organizează, în Parcul ”Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani, un eveniment adresat copiilor de toate vârstele. Evenimentul este o invitație la a readuce în prim plan bucuria jocurilor copilăr..
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)