Facebook Pixel
Categorii
Your Cart

Despre noi

SC ANCA FARM SRL este un lant local de farmacii, ce functioneaza din vara anului 2000. Aceasta ofera de mai bine de 18 ani consult de specialitate in consilierea pacientilor din Botosani, si mai nou in intreaga tara, prin intermediul site-ului cu vanzare deschis din martie 2016. Farmacia s-a evidentiat pe piata farmaceutica din Botosani prin servicii prompte si de calitate, la preturi mici. Deasemenea, farmacia este dotata cu laborator de preparare retete Magistrale sau Oficinale, in urma recomandarilor d-nei Dr. Farm. Anca Boldea.

Farmacia are contract cu Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate si OPSNAJ oferind o gama variata de produse.Pentru a fi un bun farmacist de-a lungul intregii sale cariere, se obliga sa mentina la cel mai inalt nivel performantele si conduita profesionala si personala. Farmacistul trebuie sa-si actualizeze cunostintele profesionale permanent in sfera activitatii sale. Anca Boldea si-a sustinut teza de Doctorat in cercetare, in segmentul Fitoterapiei, devenind DOCTOR IN FARMACIE in 2010, prin lucrarea Contributii la studiul unor specii indigene de Galium si Ajuga, sub indrumarea Prof. Dr. Ursula Stanescu dar si a Dr. in Biologie Elvira Gille, Director al INCDSB – CCB Stejarul Piatra Neamt. A continuat multe alte specializari, masterate, lucrari, pentru a aduce informatii noi pacientilor in domeniul farmaciei, pentru ca, pentru noi, cel mai important este PACIENTUL.

Farmacia este a farmacistului… a farmacistului care, pentru fiecare bolnav, e necesar a intocmi un plan terapeutic individualizat. Acest plan trebuie sa fie cu eficacitate maxima, usor de supravegheat dar si economic pentru bolnav. Se va urmari a se obtine rezultate cat mai bune cu mijloace simple si riscuri minime. Terapia va fi complexa si totdeauna vom trata bolnavul, nu boala in sine. In principiu, farmacoterapia poate fi utilizata curativ, profilactic si pentru diagnostic. Este mai indicat a se preveni decat a trata, mult mai complex si mai dificil, un bolnav cu boala sa. Si de aceea terapia va fi complexa, individualizata, curativa si cu prevenirea aparitiei complicatiilor. De aceea, sloganul farmaciei Anca sustine aceasta :

”Sanatatea ta este scumpa! Preventia este mai ieftina!” In acelasi timp, Dr. Farm Anca Boldea, a adus un suflu proaspat in acest domeniu, prin aromaterapie. Am completat cu peste 300 uleiuri esentiale chemotipate mai performante prin simplitatea lor sau in sinergii pentru a preveni sau a trata (in limita situatiilor) lucrurile intr-un mod mai simplu. In vederea rezultatelor, nu exista nici o indoiala ca veti intelege cum, in natura, nimic nu este mai puternic si mai eficace decat uleiul plantelor aromatice, standardizate in principii active. Permit interventia in caz de necesitate, fara a apela la medicamente (ale caror molecule foarte eficace pot avea efecte secundare pe termen scurt sau lung). Aceste chintesente pot fi utilizate de catre noi, farmacistii, sub forma rectala, vaginala, interna sau, mai usor, direct pe piele (dar totdeauna diluat cu uleiuri vegetale). Acesta este rolul farmacistului… de a consilia… de a deschide mintea pacientului cu privire la posibilitatile infinite ale uleiurilor esentiale chemotipate… folosite inca din antichitate, gasite in Biblie (pentru a aduce alinare si vindecare), regasite in uleiul sfant.

Farmacistul este … prima veriga. Farmacia Anca, reprezentata prin Dr. Farm. Boldea Anca respecta principiile fundamentale in exercitarea profesiei de farmacist, prin respectul fata de viata si persoana umana, iar in orice situatie primeaza interesul pacientului prin respectarea drepturilor lui, dovedind loialitate si solidaritate unii fata de altii, comportandu-se cu cinste si demnitate profesionala.


Lista farmacii:

ANCA 1 -  Calea Națională, nr.63

Tel: 0231941

ANCA 2 -   Calea Națională, nr. 105

Tel 0231942

ANCA 3 -  Bld. George Enescu, nr. 2a

Tel: 0231943

ANCA 4 -  Str. Independenței, nr. 4

Tel:  0231944