Categorii
Your Cart

Pentru baie

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: gomaj-cocos-pentru-corp
Utilizare Compozitie Indicații: Acest gomaj este un bun hidratant, actionează ca un antioxidant în prevenirea imbatranirii celulare, previne infecțiile virale, bacteriene și fungice datorită acidului lauric din compoziția uleiului de cocos. Inlatură celulele moarte, reîmprospat..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Păr - Șampon împotriva căderii
Hot reducere
Model: sampon-anti-cadere-par
Utilizare Compoziție Indicații: Alopecie difuză, alopecie androgenică, alopecie seboreică, alopecie apărută în timpul sarcinii, alopecie medicamentoasă sau datorată unor tulburări hormonale. Căderea părului și tulburări ale creșterii părului de origine necunoscută. ..
28,50Lei
Fără TVA:28,50Lei
Model: picioruș-spray-contra-transpirației
Utilizare Compoziție Indicatii: Tratamentul este de 3 luni, cu pauză de cate 10 zile. Utilizati spray-ul pentru picioare dar si pentru incăltăminte. Acest preparat concentrat este indicat in transpirația excesiva la nivelul picioarelor, tratând și reglând excesul de la nivelul g..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Picioruș - Tratament intesiv Micoză
Hot reducere
Model: picioruș-tratament-intesiv-micoza
Utilizare Compoziție     Indicații: Este indicat in toate tipurile de micoza la nivelul talpilor. Tratează ciuperca  tălpilor și unghiilor  Înlătură mîncărimea și descuamarea  Înlătură transpiratia  și  mirosul neplăcut  Vindecă fisurile de pe tălpi    Mod de adm..
49,00Lei
Fără TVA:49,00Lei
Răceală și Gripă - Săruri de baie - Bebe și copii
Hot reducere
Model: saruri-de-baie-gripa-și-raceala-bebe-și-copii
Utilizare Compoziție Beneficii: - Asigură un somn odihnitor celor mici - o baie seara cu această sare roz de Himalaya favorizează somnul profund datorită conținutului ridicat de minerale. - Purificator de aer - sarea roz de Himalaya poate fi folosită pentru a purifica aerul dintr-o..
10,00Lei
Fără TVA:10,00Lei
Model: saruri-de-baie-stare-de-bine-himalaya
Utilizare Compoziție Beneficiile acestor săruri includ: ✅ Asigură un somn odihnitor - o baie seara cu sare roz de Himalaya favorizează somnul profund datorită conținutului ridicat de minerale ✅ Echilibrează pH-ul organismului - fiind bogată în minerale, sarea roz de Himal..
19,00Lei
Fără TVA:19,00Lei
Model: solutie-reparatorie-pentru-unghii-rupte
Indicații:   Fortifică, repară și reface unghiile deteriorate Protejează unghia de atacul microbian Potentează cresterea unghiei întarind-o Conferă unghiilor o rezistenta maxima si un finisaj lucios și le ajuta sa crească mai lungi, mai puternice și mai sanatoase.   Mod..
19,00Lei
Fără TVA:19,00Lei
Afişare de la 1 la 7 din 7 (1 pagini)