Categorii
Your Cart

Machiaj / Demachiere

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
AUR 24K - Cremă contur ochi cu Aur 24k
Out Of Stock reducere
Model: crema-contur-ochi-cu-aur-24k
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!COMPOZIȚIE: Aur 24k, Vitamina C, cafeină, colagen, coenzima Q10, hidrolat Rose de Damas, Albăstrele, excipienți. BENEFICII: Efect antioxidant: -aurul ajută pielea să-și mențină fermitatea și străl..
56,60Lei
Fără TVA:56,60Lei
Cremă de curățat pentru față
Hot reducere
Model: crema-de-curațat-pentru-fața
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald! Utilizare Compoziție Mod de administrare: A se aplica pe față pentru 15-20 minute, apoi clătire. Se recomandă a se folosi seara. Produsul se foloseste in cazul unei hiperpigmentari dermice, neu..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Piersicuța | Cremă de buze reparatoare
Hot reducere
Model: crema-de-buze-piersicuța
REMEDIU PENTRU BUZECOMPOZIȚIE: U.V.: Gălbenele, Acid Hialuronic, Unt de Karite, Lecitină de Soia, aromă naturală de Piersică.  VALABILITATE: 6 luni de la deschidere. A se păstra la temperatura camerei <21°C.  MOD DE AMBALARE: 5g /flacon. DATA FABRICAȚIEI/LOT:  v..
11,00Lei
Fără TVA:11,00Lei
Tonic facial | Colagen și Trandafir
Hot reducere
Model: tonic-facial-colagen-și-trandafir
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Se aplică pe tenul curat si demachiat 1-2 ori pe zi, masând ușor pielea după aplicarea produsului. Se recomanda masarea usoara a pielii dupa aplicarea produsului. Se poate utiliza și în zona ochilor!  Tonicul facial micșorează porii, împros..
25,00Lei
Fără TVA:25,00Lei
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)