Categorii
Your Cart

Hidratare intensa

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Cremă hidratantă și reparatoare
Hot reducere
Model: crema-hidratanta-și-reparatoare
  Indicații:potrivită pentru pielea uscată, aspră sau cu rugozitati,hidratanta, înmoaie și netezește pielea uscată și aspră, iar în același timp, ajută la refacerea barierei pielii.redă pielii confortul și vitalitateaușor de aplicat, se absoarbe bine  Mod de administrare:Se aplic..
25,40Lei
Fără TVA:25,40Lei
Crema Iernii 3 în 1 (Imuno,Termo,Nutri)
Out Of Stock reducere
Model: crema-iernii-3-in-1-imuno-termo-nutri
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!COMPOZIȚIE: U.E.: Piper roz, Lavandă, Brad argintiu; U.V.: Sunătoare, Lecitină de soia, Unt de Cacao, ape florale, Extract C02 Mușetel, Vit. E.INDICAȚII: pentru mâini și picioare reci. Are efect calman..
12,00Lei
Fără TVA:12,00Lei
Model: crema-verii-5-in-1
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!BENEFICII/INDICAȚII: Acțiune multiplă: SPF 30; nutritiv, hidratant, regenerator, antioxidant, autobronzant, iluminator.  Indicat: orice tip de piele.• rol de protecție solară (Karanja, Morcov);• reface..
32,80Lei
Fără TVA:32,80Lei
Vitamina A
Hot reducere
Model: vitamina-a-sprijina-sanatatea-pielii
ACETAT DE RETINOLSoluție 25.000 UI/mlCompozitie: acetat de retinol echivant a 25000UI/ml solutie uleioasaMod de administrare:Solutia uleioasa de vitamina A se poate aplica local pe piele si mucoase avand efect puternic hidratant si reepitelizant.Se aplica pe pielea uscata si descuamata asigurand ref..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
Vitamina E
Hot reducere
Model: vitamina-e-acetat-de-atocoferil
  Acetat de α-TOCOFERILSoluție 25.000 UI/mlCompozitie: acetat de α tocoferil echivalent a 25000UI/ml solutie uleioasaMOD DE AMBALARE: 10 ml / FlaconMod de administrare:Soluția uleioasă de vitamina E se poate aplica topic pentru a obține un efect hidratant și antioxidant puternic. Sim..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
CREMĂ COMPLEXĂ de maini
Out Of Stock reducere
Model: crema complexa de maini
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!BENEFICII:• hidratează celulele produnde ale pielii și păstrează apa în celule pentru mai mult timp;• nutritiv: lasă pielea catifelată;• reparator, antiiritant, calmant: îngri- jește cu succes pielea sensibilă;•..
17,00Lei
Fără TVA:17,00Lei
Afişare de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)