Facebook Pixel
Categorii
Your Cart

Cicatrizante

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Unguent ichtiolat
Hot reducere
Model: unguent-ichtiolat-antiinflamator-si-cicatrizant
Mod de administrare:Aplicatie locală, de 1-3 ori pe zi - în strat subțire pe regiunea afectată.Unguentul cu ichtiol se utilizează cu succes în tratarea furunculozei, fisurilor dermice, dermatoze de diferite etiologii, degeraturi.De asemenea, este recomandat a se utiliza pentru refacerea tesutului cu..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
Unguent ulcer varicos - 20g
Hot reducere
Model: Unguent ulcer varicos - 20g
COMPOZIȚIE: insulină, HC, anestezină, vasolanolină, vitamina A, neomicină. MOD DE ADMINISTRARE:Aplicatie locală, de 2 ori pe zi, până la vindecare completă.-înainte de aplicarea Unguentului ulcer varicos pe ulcerațiile supurative se dezinfectează zona cu Soluție Rivanol sau Apă oxigenată.Unguen..
34,30Lei
Fără TVA:34,30Lei
Unguent ulcer varicos - 50g
Hot reducere Out Of Stock reducere
Model: Unguent ulcer varicos - 50g
COMPOZIȚIE: insulină, HC, anestezină, vasolanolină, vitamina A, neomicină.MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 2x/zi (până la vindecare completă).-înainte de aplicarea Unguentului ulcer varicos pe ulcerațiile supurative se dezinfectează zona cu Soluție Rivanol sau Apă oxigenată.Unguentul este ..
55,00Lei
Fără TVA:55,00Lei
Galbenele - Crema cu Acid Hialuronic 20g
Hot reducere
Model: Galbenele - Crema cu Acid Hialuronic 20g
Galbenele - Crema cu Acid Hialuronic 20gATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!INDICAȚII:  Pentru iritații, zgârieturi și crăpături ale pielii. BENEFICII: Are efect cicatrizant, emolient, antiinflamator și epitelizant, datorită compone..
22,80Lei
Fără TVA:22,80Lei
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)