Facebook Pixel
Categorii
Your Cart

Pudre

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: pudra-antiperspiranta-pentru-picioare
Utilizare Compoziție Indicații: Diminuează și absoarbe transpirația având totodată și acțiune antimicotică. Nu conține conservanți și/sau coloranți.   Mod de  administrare: Pudra se aplică pe laba piciorului și între degete, după spălare. A se feri de temperatur..
12,00Lei
Fără TVA:12,00Lei
Model: Pudră florală pentru corp
COMPOZIȚIE: Carbonat de Mg, Oxid de zinc, Talc, amidon si extract aromatic de Lacramioară, Liliac alb.INDICAȚII: În afecțiuni dermatologice, prevenirea iritațiilor, inflamațiilor de la suprafața pielii. Se recomandă a se aplica pe zonele iritabile ale corpului. Aromatizanta, antiiritanta, antip..
8,40Lei
Fără TVA:8,40Lei
Model: pudra-fructata-pentru-corp
Pudră fructată pentru corpCOMPOZIȚIE:Carbonat de MG, Oxid de zinc, Talc, Amidon; Extracte Aromatice de fructe: Zmeură, Ananas, Măr, Cireșe.INDICAȚII: În afecțiuni dermatologice, prevenirea iritațiilor, inflamațiilor de la suprafața pielii. Se recomandă a se aplica pe zonele iritabile ale corpului.&n..
8,40Lei
Fără TVA:8,40Lei
Model: Pudră mentolată pentru corp
Utilizare Compoziție Indicații: În afecțiuni dermatologice, prevenirea iritațiilor, inflamațiilor de la suprafața pielii. Se recomandă a se aplica pe zonele iritabile ale corpului. Absoarbe transpirația, înlătură mirosul neplăcut. Pudra are acțiune sicativă; efectul fiind cel de a..
8,40Lei
Fără TVA:8,40Lei
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)