Categorii
Your Cart

Odorizante Camera

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: lumanare-parfumata-flori-de-portocala
Utilizare Compoziție Indicatii: A nu se lăsa la indemâna copiilor. Preparată in laboratoarele Farmacia ANCA, lumânările sunt colorate şi parfumate în profunzime. Lumânarea îşi păstrează parfumul şi culoarea pe toată durata arderii. Flori de caise, Ceara naturală 40 gr..
10,80Lei
Fără TVA:10,80Lei
Cumpără Adauga in Cos
Lumânare Parfumată | Cireșe
Out Of Stock reducere
Model: lumanare-parfumata-cireșe
Utilizare Compoziție Indicatii: A nu se lăsa la indemâna copiilor. Colorată şi parfumată în profunzime. Lumânarea îşi păstrează parfumul şi culoarea pe toată durata arderii. Extract de Cireșe, Ceară naturală 40 gr..
10,80Lei
Fără TVA:10,80Lei
Cumpără Adauga in Cos
Model: lumanare-parfumata-lavanda
Utilizare Compoziție Indicatii: A nu se lăsa la indemâna copiilor. Preparată in laboratoarele Farmacia ANCA, lumânările sunt colorate şi parfumate în profunzime. Lumânarea îşi păstrează parfumul şi culoarea pe toată durata arderii. Unt de shea, Germeni de grâu, aromă naturală de măr, Cear..
10,80Lei
Fără TVA:10,80Lei
Cumpără Adauga in Cos
Model: odorizant-camera-bucuria-de-a-trai
Utilizare Compoziție Indicații: Elimină mirosurile neplăcute și asigură un parfum usor și proaspăt, dezinfectează aerul. Este perfect pentru o utilizare punctuala și a înmiresma orice spațiu cu un parfum proaspăt și delicat . Antiseptic aerian, relaxant și reconfortant, de..
39,10Lei
Fără TVA:39,10Lei
Cumpără Adauga in Cos
Odorizant Cameră - Respir ușor
Out Of Stock reducere
Model: spray-camera-respir-usor
Utilizare Compoziție Indicații: Elimină mirosurile neplăcute și asigură un parfum usor și proaspăt, dezinfectează aerul. Este perfect pentru o utilizare punctuală și a înmiresma orice spațiu cu un parfum proaspăt și delicat . Spray-ul dezinfectant conține uleiuri esențiale..
39,10Lei
Fără TVA:39,10Lei
Cumpără Adauga in Cos
Model: spray-camera-somn-ușor
Utilizare Compoziție Indicații: Elimină mirosurile neplăcute și asigură un parfum usor și proaspăt, dezinfectează aerul. Insomnii, stres, oboseală, agitație.   Mod de administrare: Se aeriseste încăperea, se pulverizează 3-4 pufuri sau se pun 10 picături in difuzor.   Valabilitate: 12 Lu..
18,00Lei
Fără TVA:18,00Lei
Cumpără Adauga in Cos
Uleiuri sacre din Biblie 13+2 Uleiuri sacre din Biblie 13+2
New reducere
Model: uleiuri-sacre-din-biblie-farmacia-anca
Uleiurile esentiale - Pot avea efecte miraculoase pentru trup şi sufletIată cele mai importante uleiuri esenţiale folosite de pe vremea lui Isus. Acestea au arome delicate, având întrebuinţări religioase, ambientale sau personale.Uleiurile esenţiale au făcut parte din viaţa oamenilor de mii de ani. ..
135,00Lei
Fără TVA:135,00Lei
Cumpără Adauga in Cos
Afişare de la 1 la 7 din 7 (1 pagini)