Facebook Pixel
Categorii
Your Cart

Antimicotic

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: acid-boric-30gr
Utilizare Compoziție Uz extern. Pentru efect antimicotic se prepara solutii de 2% - 2g acid boric in 1 L apă fiartă si răcită) si se aplică direct pe piele sub formă de comprese. Valabilitate: 12 luni de la deschidere. A se păstra la temperatura camerei..
8,30Lei
Fără TVA:8,30Lei
Model: Alcool boricat 4% (15ml)
Alcool boricat 4% (15ml)COMPOZIȚIE: Acid Boric, Alcool Etilic, Apă DistilatăMOD DE ADMINISTRARE:4-5 pic 2 x /zi (în conductul auditiv extern) -solutia se aduce la temperatura corpului inainte de instilarea in conductul auditiv.Solutia este indicata in tratarea afectiunilor auriculare,precum oti..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
Alcool pitiriazis - 100ml
Hot reducere
Model: Alcool pitiriazis - 100ml
COMPOZIȚIE: Iod, Acid Salicilic, Acid Benzoic, Alcool EtilicMOD DE UTILIZARE: • aplicații locale înainte de Unguent pitiriazis x 1-3/zi;INDICAȚII: • a se utiliza in afecțiuni dermice cauzate de fungi (Pitiriazis Versicolor, candidoza), Tinea pedis (la nivelul picioarelor - cel mai frecvent într..
19,70Lei
Fără TVA:19,70Lei
Model: Apă oxigenată 3% - 100ml
Apă oxigenată 3% - 100mlCOMPOZIȚIE: Perhidrol, Apă Distilată MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 1-4 x /ziSoluția antiseptică este recomandată pentru tratamentul local al plăgilor, având și proprietăți hemostatice (oprește sângerarea) și cicatrizante.Se poate utiliza și in cazul otitelor ..
7,80Lei
Fără TVA:7,80Lei
Model: Apă oxigenată 3% - 200ml
COMPOZIȚIE: Perhidrol, Apă Distilată MOD DE ADMINISTRARE: Aplicații locale 1-4 x /ziSoluția antiseptică este recomandată pentru tratamentul local al plăgilor, având și proprietăți hemostatice (oprește sângerarea) și cicatrizante.Se poate utiliza și in cazul otitelor  (in acest ca..
10,20Lei
Fără TVA:10,20Lei
Betadine Șampon
Hot reducere
Model: betadine-șampon
1 ml șampon chirurgical conține 7,5 mg iod activINDICAȚII:Se folosește pentru dezinfecția mâinilor, înainte și după actele medicale, igiena personalului medical și auxiliar din unități spitalicești, asepsia preoperatorie a mâinilor. Agent antiseptic cu spectu larg, acționând împotriva bacteriilor, v..
12,60Lei
Fără TVA:12,60Lei
Model: Betadine Soluție 10%
Betadine Soluție 10%COMPOZIȚIE: 1 ml soluție conține 10 mg iod activINDICAȚII: Se folosește pentru dezinfecția tegumentelor, pentru asepsia rănilor, arsurilor tegumentare, dezinfecția preoperatorie a pielii și a mucoaselor. Agent antiseptic cu spectu larg, acționând împotriva bacteriilor, virus..
14,40Lei
Fără TVA:14,40Lei
Picioruș - Spray contra transpirației
-33 % reducere
Model: picioruș-spray-contra-transpirației
Picioruș - Spray contra transpirațieiCOMPOZIȚIE: U.E. Chem.: Mușcată, Mentă, apă florală de Mentă; alcool.INDICAȚII: Este indicat în transpirația excesivă la nivelul picioarelor, tratând și reglând excesul de la nivelul glandelor sudoripare. Este indicat în toate tipurile de micoză la nivelul t..
23,60Lei 15,88Lei
super pret
Fără TVA:15,88Lei
Picioruș - Tratament intesiv Micoză
Hot reducere
Model: Picioruș - Tratament intesiv Micoză
Picioruș - Tratament intesiv MicozăCOMPOZIȚIE: U.V. Tamanu; U.E.: Tea Tree, Dafin, Cimbru, Lavandă, Mușcată, Cajeput.INDICAȚII: Este indicat în toate tipurile de micoză la nivelul unghiilor și a pielii piciorului.MOD DE ADMIMNISTRARE:• Se spală picioarele cu apă călduță, după care se usucă bine cu u..
53,90Lei
Fără TVA:53,90Lei
Praf de răni 3g
Hot reducere
Model: praf-de-rani
Praf de răni 3gCOMPOZIȚIE: HC, Cloramfenicol, Sulfatiazol, Anestezină, Clorchinaldol, Dermatol, Talc, Oxid de Zinc.BENEFICII: • tratează infecțiile și ulcerațiile de la nivelul pielii (infectate/suprainfectate): • răni • arsuri • intervenții chirurgicale • eczeme. MOD DE ADMINISTRARE: UZ EXTERN /pe ..
13,80Lei
Fără TVA:13,80Lei
Model: Rivanol Soluție 1‰ - 100ml
Rivanol Soluție 1‰ - 100mlCOMPOZIȚIE: rivanol, apă distilată.BENEFICII/INDICAȚII:• soluție antiseptică și dezinfectantă cu rol bactericid și micostatic utilizată în: spălarea plăgilor;  eczeme infectate;  dermatite;   furuncule și abcese;• acțiune antibacteriană în infecții..
7,80Lei
Fără TVA:7,80Lei
Model: rivanol-soluție-rivanol
Rivanol Soluție 1‰COMPOZIȚIE: rivanol, apă distilată.BENEFICII/INDICAȚII:• soluție antiseptică și dezinfectantă cu rol bactericid și micostatic utilizată în: spălarea plăgilor; eczeme infectate; dermatite;   furuncule și abcese;• acțiune antibacteriană în infecții..
10,20Lei
Fără TVA:10,20Lei
Afişare de la 1 la 12 din 21 (2 pagini)