Categorii
Your Cart

Antimicotic

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: acid-boric-30gr
Utilizare Compoziție Uz extern. Pentru efect antimicotic se prepara solutii de 2% - 2g acid boric in 1 L apă fiartă si răcită) si se aplică direct pe piele sub formă de comprese. Valabilitate: 12 luni de la deschidere. A se păstra la temperatura camerei..
6,90Lei
Fără TVA:6,90Lei
Model: alcool-boricat-4-15ml
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicați în conductul auditiv extern 4-5 picături, de 2 ori pe zi. Soluția se aduce la temperatura corpului înainte de instilarea în conductul auditiv. Soluția este indicată in tratarea afecțiunilor auriculare, precum otita externă, acu..
5,00Lei
Fără TVA:5,00Lei
Alcool pitiriazis
Hot reducere
Model: tratament-alcool-pitiriazis
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 1-3 ori pe zi. Produsul este indicat a se utiliza în afectiuni dermice cauzate de fungi (Pitiriazis Versicolor, candidoza),Tinea pedis (la nivelul picioarelor-cel mai frecvent între degete), Tinea corporis (la nivelul capu..
16,00Lei
Fără TVA:16,00Lei
Model: apa-oxigenata-solutie-antiseptica
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale, de 1-4 ori pe zi - sub formă de comprese. Soluția antiseptică este recomandată pentru tratamentul local al plăgilor, având și proprietăți hemostatice (oprește sângerarea) și cicatrizante. Se poate utiliza și in cazul otitel..
6,50Lei
Fără TVA:6,50Lei
Apă oxigenată 3% - 200ml
New reducere Hot reducere
Model: apa-oxigenata-solutie-antiseptica
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale, de 1-4 ori pe zi - sub formă de comprese. Soluția antiseptică este recomandată pentru tratamentul local al plăgilor, având și proprietăți hemostatice (oprește sângerarea) și cicatrizante. Se poate utiliza și in cazul otitel..
8,50Lei
Fără TVA:8,50Lei
Betadine Șampon
Hot reducere Out Of Stock reducere
Model: betadine-șampon
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicatii locale, de 2-3 ori pe zi. Necesită clătire. Șamponul de Betadine poate fi folosit la: - dezinfecția mâinilor inainte și după actele medicale curente; - igiena personalului medical și auxiliar din maternităti, creșe, grădinite și sa..
10,50Lei
Fără TVA:10,50Lei
Betadine Soluție 10%
Out Of Stock reducere
Model: betadine-10-50ml-antiseptic
Utilizare Compoziție Mod de administare: Aplicații locale de 2-3 ori pe zi. Betadine soluție este un agent antiseptic cu spectru larg, acționând împotriva bacteriilor, virusurilor, fungilor și protozoarelor. Se folosește pentru dezinfecția tegumentelor înaintea injecțiilor, transfuzi..
10,50Lei
Fără TVA:10,50Lei
Model: iodoform-10-gr
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Uz extern. Iodoformul prezintă actiune antiseptica locala sub formă de pastă în tratamentul rănilor și abceselor și ca tifon steril impregnat cu pastă pentru tamponarea cavităților după chirurgia orală și otorinolaringologică. Valabilitate..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Model: picioruș-spray-contra-transpirației
Utilizare Compoziție Indicatii: Tratamentul este de 3 luni, cu pauză de cate 10 zile. Utilizati spray-ul pentru picioare dar si pentru incăltăminte. Acest preparat concentrat este indicat in transpirația excesiva la nivelul picioarelor, tratând și reglând excesul de la nivelul g..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Picioruș - Tratament intesiv Micoză
Hot reducere
Model: picioruș-tratament-intesiv-micoza
Utilizare Compoziție     Indicații: Este indicat in toate tipurile de micoza la nivelul talpilor. Tratează ciuperca  tălpilor și unghiilor  Înlătură mîncărimea și descuamarea  Înlătură transpiratia  și  mirosul neplăcut  Vindecă fisurile de pe tălpi    Mod de adm..
49,00Lei
Fără TVA:49,00Lei
Model: praf-de-rani
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 2-3 ori pe zi. Este indicat a se utiliza Praful de răni în cazul: - infecțiilor bacteriene cutanate: Impetigo, ulcere infectate, eczeme suprainfectate, leziuni prin tăiere suprainfectate. - post chirurgical: cauterizari,..
9,00Lei
Fără TVA:9,00Lei
Pudră Antimicotică | Corp și picioare
Out Of Stock reducere
Model: pudra-antimicotica-pentru-picioare
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale pe pielea proaspăt spălată. Recomandată pentru îngrijirea picioarelor, având proprietăți antimicotice și antibacteriene. Reduce transpirația și mirosul neplăcut, prezintă acțiune antisudorifica intensă, lăsând pielea uscată. ..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Afişare de la 1 la 12 din 22 (2 pagini)