Categorii
Your Cart

Anti-Inflamatorie si Anti-Herpetica

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
ANTI HEM  ACUT - SUPOZITOARE
Out Of Stock reducere
Model: anti-hem-acut-supozitoare
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!Utilizare Compoziție Indicații: * Tratamentul hemoroizilor, fisuri anale, rupture anale * Calmeaza rapid durerea si reduce inflamatia Mod de administrare: * 1 supozitor x 2 / zi ( diminea..
10,00Lei
Fără TVA:10,00Lei
ANTI HEM CRONIC - SUPOZITOARE
Hot reducere
Model: anti-hem-cronic-supozitoare
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!INDICATII:Tratamentul hemoroizilor, fisuri anale, rupture analeCalmeaza rapid durerea si reduce inflamatiaAccelereaza procesul de vindecare si regenerare a tesutuluiAmelioreaza disconfortul si simptomele asociat..
11,60Lei
Fără TVA:11,60Lei
Model: antiherpetic-crema-forte-cu-aciclovir-8-și-uleiuri-esențiale
Utilizare Compoziție Indicatii: Pentru tratamentul infecţiilor cu virusul herpes simplex ale pielii feţei şi herpesul labial (herpes labialis recurent). Mod de administrare: Spălaţi-vă pe mâini înainte şi după aplicarea cremei, pentru a evita agravarea herpesului sau tra..
13,40Lei
Fără TVA:13,40Lei
Anti-herpetic - Roll-On
Hot reducere
Model: antiherpetic
Utilizare Compoziție Indicații: Pentru tratamentul infecţiilor cu virusul Herpes simplex ale pielii feţei şi Herpesul labial (herpes labialis recurent).   Mod de administrare: Administrare – uz extern – se aplică pe leziuni câte 2 picături din oră in oră până la ameliorar..
13,40Lei
Fără TVA:13,40Lei
Model: durere-ulei-acut-antiinflamator
Utilizare Compoziție Indicații: Afecțiunilor inflamatorii extraarticulare (dureri musculare, inflamații ale tendoanelor ) Afecțiunilor reumatice inflamatorii și degenerative, precum și inflamațiilor țesuturilor din vecinatatea articulației umărului; Afecțiunilor musculo-articu..
25,00Lei
Fără TVA:25,00Lei
Gel diclofenac 5% Forte
Hot reducere
Model: gel-diclofenac-5-forte
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicație locală pe zona dureroasă, de 1-3 ori pe zi. Produsul este indicat a se utiliza pentru reducerea inflamațiilor și a durerii de la nivelul articulațiilor și a muschilor (traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muschilor:luxatii, en..
17,00Lei
Fără TVA:17,00Lei
Model: negi-tratament-ulei-pentru-negi
Utilizare Compoziție Indicații: Îndepărtarea negilor și verucilor de pe suprafața pielii mâinilor și picioarelor. Administrare: 1-2 picături pe veruci de 2 ori pe zi, timp de 2-3 săptămâni. Se aplică de 1-2 ori/zi, preferabil seara, înainte de culcare. Ule..
16,00Lei
Fără TVA:16,00Lei
Model: sulfat-de-magneziu-sare-amara
Utilizare Compoziție Mod de administrare: UZ EXTERN: - pentru entorse, luxații, întinderi musculare, având acțiune antiinflamatoare, se dizolvă 20g în 1 litru de apă fiartă și răcita și se aplică comprese reci; - pentru efect de relaxare, de îndepărtare a mirosurilor neplăcute și de catifelar..
6,90Lei
Fără TVA:6,90Lei
Model: tratament-vanatai-farmacia-anca
Utilizare Compoziție Indicații: Diminuează durerile datorate vânătăilor, umflăturilor și loviturilor.  Aplicat imediat după lovitură, ajută la evitarea apariției hematomului. Diminuează foarte repede și echimozele deja prezente. Eficacitate remarcabilă datorită proprietăților imortelelor...
47,00Lei
Fără TVA:47,00Lei
Unguent Antihemoroidal
New reducere Hot reducere
Model: unguent-antihemoroidal-tratament-hemoroizi
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicație locală, de 2-4 ori pe zi. Unguentul este recomandat în tratamentul afecțiunilor mucoasei anale: hemoroizi interni sau externi - după intervenții chirurgicale proctologice. De asemenea, se utilizează pentru calmarea congestiei locale..
18,00Lei
Fără TVA:18,00Lei
Unguent cu Sulf
New reducere
Model: unguent-cu-sulf-tratament-scabie
Utilizare Compoziție Mod de administrare:  - în SCABIE(râie) se aplică în strat subțire pe piele/seara -7 seri consecutiv - în ACNEE și alte infecții se aplică local, 1 - 2 x/zi Aplicat extern, sulful este paraziticid, fungicid, slab keratolitic și antiseboreic. În scabie s..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
Afişare de la 1 la 11 din 11 (1 pagini)