Categorii
Your Cart

Anti-Inflamatorie si Anti-Herpetica

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
ANTI HEM  ACUT - SUPOZITOARE
Out Of Stock reducere
Model: anti-hem-acut-supozitoare
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!Utilizare Compoziție Indicații: * Tratamentul hemoroizilor, fisuri anale, rupture anale * Calmeaza rapid durerea si reduce inflamatia Mod de administrare: * 1 supozitor x 2 / zi ( diminea..
10,00Lei
Fără TVA:10,00Lei
Model: anti-hem-cronic-supozitoare
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!INDICATII:Tratamentul hemoroizilor, fisuri anale, rupture analeCalmeaza rapid durerea si reduce inflamatiaAccelereaza procesul de vindecare si regenerare a tesutuluiAmelioreaza disconfortul si simptomele asociat..
11,60Lei
Fără TVA:11,60Lei
Antiherpetic - Cremă forte cu Aciclovir și Uleiuri Esențiale
Hot reducere
Model: antiherpetic-crema-forte-cu-aciclovir-8-și-uleiuri-esențiale
Utilizare Compoziție Indicatii: Pentru tratamentul infecţiilor cu virusul herpes simplex ale pielii feţei şi herpesul labial (herpes labialis recurent). Mod de administrare: Spălaţi-vă pe mâini înainte şi după aplicarea cremei, pentru a evita agravarea herpesului sau tra..
13,40Lei
Fără TVA:13,40Lei
Antiherpetic - Roll-On
Hot reducere
Model: antiherpetic
Utilizare Compoziție Indicații: Pentru tratamentul infecţiilor cu virusul Herpes simplex ale pielii feţei şi Herpesul labial (herpes labialis recurent).   Mod de administrare: Administrare – uz extern – se aplică pe leziuni câte 2 picături din oră in oră până la ameliorar..
13,40Lei
Fără TVA:13,40Lei
Model: durere-ulei-acut-antiinflamator
Utilizare Compoziție Indicații: Afecțiunilor inflamatorii extraarticulare (dureri musculare, inflamații ale tendoanelor ) Afecțiunilor reumatice inflamatorii și degenerative, precum și inflamațiilor țesuturilor din vecinatatea articulației umărului; Afecțiunilor musculo-articu..
25,00Lei
Fără TVA:25,00Lei
Gel diclofenac 5% Forte
Hot reducere
Model: gel-diclofenac-5-forte
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicație locală pe zona dureroasă, de 1-3 ori pe zi. Produsul este indicat a se utiliza pentru reducerea inflamațiilor și a durerii de la nivelul articulațiilor și a muschilor (traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muschilor:luxatii, en..
17,00Lei
Fără TVA:17,00Lei
Negi - Tratament ulei
Hot reducere
Model: negi-tratament-ulei-pentru-negi
Utilizare Compoziție Indicații: Îndepărtarea negilor și verucilor de pe suprafața pielii mâinilor și picioarelor. Administrare: 1-2 picături pe veruci de 2 ori pe zi, timp de 2-3 săptămâni. Se aplică de 1-2 ori/zi, preferabil seara, înainte de culcare. Ule..
16,00Lei
Fără TVA:16,00Lei
Model: sulfat-de-magneziu-sare-amara
Utilizare Compoziție Mod de administrare: UZ EXTERN: - pentru entorse, luxații, întinderi musculare, având acțiune antiinflamatoare, se dizolvă 20g în 1 litru de apă fiartă și răcita și se aplică comprese reci; - pentru efect de relaxare, de îndepărtare a mirosurilor neplăcute și de..
6,90Lei
Fără TVA:6,90Lei
Model: tratament-vanatai-farmacia-anca
Utilizare Compoziție Indicații: Diminuează durerile datorate vânătăilor, umflăturilor și loviturilor.  Aplicat imediat după lovitură, ajută la evitarea apariției hematomului. Diminuează foarte repede și echimozele deja prezente. Eficacitate remarcabilă datorită proprietăților..
47,00Lei
Fără TVA:47,00Lei
Model: unguent-cu-sulf-tratament-scabie
Utilizare Compoziție Mod de administrare:  - în SCABIE(râie) se aplică în strat subțire pe piele/seara -7 seri consecutiv - în ACNEE și alte infecții se aplică local, 1 - 2 x/zi Aplicat extern, sulful este paraziticid, fungicid, slab keratolitic și antiseboreic. În scabie s..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
Afişare de la 1 la 10 din 10 (1 pagini)