Categorii
Your Cart

Ingrijire ten

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
AUR 24K - Cremă contur ochi cu Aur 24k
Out Of Stock reducere
Model: crema-contur-ochi-cu-aur-24k
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald! Utilizare Compoziție Farmacia Anca a gândit o gamă de lux cu produse cosmetice care conțin Aur 24k și sunt destinate doamnelor și domnișoarelor care sunt în căutarea perfecțiunii și a tinereț..
56,60Lei
Fără TVA:56,60Lei
AUR 24K - Cremă de față Anti-Age cu Aur 24k
Out Of Stock reducere
Model: aur-24k-crema-de-fata-anti-age-cu-aur-24k
Utilizare Compoziție Farmacia Anca a gândit o gamă de lux cu produse cosmetice care conțin Aur 24k și sunt destinate doamnelor și domnișoarelor care sunt în căutarea perfecțiunii și a tinereții veșnice. Este demonstrat știintific că ionii de aur contribuie la stimularea celulelor ..
81,44Lei
Fără TVA:81,44Lei
Cremă de curățat pentru față
Hot reducere
Model: crema-de-curațat-pentru-fața
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald! Utilizare Compoziție Mod de administrare: A se aplica pe față pentru 15-20 minute, apoi clătire. Se recomandă a se folosi seara. Produsul se foloseste in cazul unei hiperpigmentari dermice, neu..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Model: crema-de-maini-și-fața-vitamina-f-și-ylang
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale - A se aplica de 1-3 ori pe zi ( se masează pană la absorbție completă). Este o crema nutritivă pentru pielea de pe față și mâini care este supusă factorilor nocivi externi (praf, substante chimice) care prezintă proprietate..
19,00Lei
Fără TVA:19,00Lei
Model: crema-hidratanta-și-reparatoare
  Indicații:potrivită pentru pielea uscată, aspră sau cu rugozitati,hidratanta, înmoaie și netezește pielea uscată și aspră, iar în același timp, ajută la refacerea barierei pielii.redă pielii confortul și vitalitateaușor de aplicat, se absoarbe bine  Mod de administrare:Se aplic..
21,50Lei
Fără TVA:21,50Lei
Crema Iernii 3 în 1 (Imuno,Termo,Nutri)
Hot reducere
Model: crema-iernii-3-in-1-imuno-termo-nutri
Utilizare Compoziție Indicații: Are efect calmant și reconfortant, oferind pielii o senzație plăcută de încălzire. Este ideală pentru încălzirea și relaxarea mâinilor și picioarelor reci. pentru persoanele cu circulație periferică deficitară.   Mod de administrare: ..
12,00Lei
Fără TVA:12,00Lei
Cremă Nutritivă cu Colesterol
Out Of Stock reducere
Model: crema-nutritiva-cu-colesterol-1
Utilizare Compoziție Indicații: Crema se folosește in refacerea tegumentelor foarte uscate (pielea "care ține") și crăpate, in cazul pielii afectate de eczeme și psoriazis. Produsul are in compoziție extracte de plante organice care provin din culturi bio, fiind utilizată cu succes p..
11,00Lei
Fără TVA:11,00Lei
Model: crema-nutritiva-iluminatoare-de-fața
Utilizare Compoziție Indicatii: Recomandată pentru toate tipurile de ten, în special cel cu pete pigmentare sau care necesită uniformizarea culorii. Anti-age, iluminare, revitalizare, regenerare, restaurează densitatea pielii   Mod de administrare: Se aplică o cant..
17,00Lei
Fără TVA:17,00Lei
Model: copy-of-crema-de-fața-și-maini-prețioasa
Utilizare Compoziție Indicații: Calmează, protejează și hrănește pielea solicitată a mâinilor Reface bariera naturală de protecție a pielii Catifelează instantaneu mâinile Reduce semnele de iritare Regenerează, hidratează și hrănește pielea,atenuează simptomele îmbătrâ..
37,50Lei
Fără TVA:37,50Lei
Model: pudra-iluminatoare
Utilizare Compoziție Indicații: Pudrele iluminatoare conțin particule luminoase și perle ce conferă pielii un look fresh și natural. Ideale pentru linia pomeților sau pentru conturarea feței. Iluminează perfect tenul Conferă vitalitate și prospețime pielii Subliniază f..
26,00Lei
Fără TVA:26,00Lei
Model: pudra-iluminatoare-2
Utilizare Compoziție Indicații: Pudrele iluminatoare conțin particule luminoase și perle ce conferă pielii un look fresh și natural. Ideale pentru linia pomeților sau pentru conturarea feței. Iluminează perfect tenul Conferă vitalitate și prospețime pielii Subliniază f..
26,00Lei
Fără TVA:26,00Lei
Pudră liberă matifiantă natural 1
Out Of Stock reducere
Model: pudra-libera-matifianta-1
Utilizare Compoziție Indicații: Pudrele matifiante uniformizează și acoperă imperfecțiunile tenului și menținându-l mat vreme îndelungată. Pudra fixatoare care reduce excesul de sebum și matifiază tenul, adăugând o notă subtilă de culoare. Perfectă pentru a fixa fondul de ten ș..
26,00Lei
Fără TVA:26,00Lei
Afişare de la 1 la 12 din 17 (2 pagini)