Categorii
Your Cart

Gripa

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Anti-viral - Forte Adulți
Hot reducere
Model: antiviral-antiviral-forte-adulți
Utilizare Compoziție Indicatii: •Infecții respiratorii virale sau bacteriene: bronsite, pneumonii. •Febra, gripa, tuse cu expectoratie/ uscata. Oferă protecție antivirală. Contribuie la activitatea normală a sistemului imunitar. Ajută organismul în caz de răceli și frisoan..
27,00Lei
Fără TVA:27,00Lei
Model: antiviral-antiviral-forte-copii
Utilizare Compoziție Indicatii: •Infecții respiratorii virale sau bacteriene: bronșite, pneumonii. •Febră, gripă, tuse cu expectorație/ uscată. Oferă protecție antivirală. Contribuie la activitatea normală a sistemului imunitar. Ajută organismul în caz de răceli și friso..
27,00Lei
Fără TVA:27,00Lei
Model: antiviral-antiviral-forte-specific-sarcina-alaptare
Utilizare Compoziție Indicații: Oferă protecție antivirală. Contribuie la activitatea normală a sistemului imunitar. Ajută organismul în caz de răceli și frisoane. Are un efect benefic asupra sistemului respirator. Ajută la menținerea stării normale a gâtului, farin..
25,00Lei
Fără TVA:25,00Lei
Anti-viral - Picături pentru nas
Hot reducere
Model: antiviral-picaturi-pentru-nas
Utilizare Compoziție Indicații: Oferă protecție antivirală. Contribuie la activitatea normală a sistemului imunitar. Ajută organismul în caz de răceli și frisoane. Are un efect benefic asupra sistemului respirator. Ajută la menținerea stării normale a gâtului, farin..
5,00Lei
Fără TVA:5,00Lei
Model: antibiotic-aplicații-externe-pentru-bronșita-si-traheita
Utilizare Compoziție Indicații: —Infecții respiratorii virale sau bacteriene: bronșite, stomatită și pneumonii. —Febră, gripă, tuse cu expectorație/ uscată. —Deficientă imunitară slabă. Mod de administrare: •Copii 5 - 12 ani: 2 pufuri de 3 ori pe zi, aplicate în zona gâtului. •Copi..
13,00Lei
Fără TVA:13,00Lei
Antibiotic Natural pentru Gripă și pneumonii
Hot reducere
Model: antibiotic-antibiotic-natural-pentru-gripa-și-pneumonii
Utilizare Compoziție Indicații: -Infecții respiratorii virale sau bacteriene: Bronșite, febră, pneumonii, gripă, tuse cu expectorație sau uscată. Mod de administrare: •În primele 3 zile - 1 capsulă de 3 ori pe zi. •Începând cu ziua 4 pană în ziua 7 - 1 capsulă de 2 ori pe zi. Bonu..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Model: antibiotic-antibiotic-natural-pentru-orl
Utilizare Compoziție Indicații: -Infecții respiratorii virale sau bacteriene: Bronșite, febră, pneumonii, gripă, tuse cu expectorație sau uscată. Mod de administrare: •În primele 3 zile - 1 capsulă de 3 ori pe zi. •Începând cu ziua 4 până în ziua 7 - 1 capsulă de 2 ori pe zi. Bonusu..
39,00Lei
Fără TVA:39,00Lei
Model: creion-nazal-pentru-nas-infundat
Utilizare Compoziție Indicații: Decongestionarea mucoasei nazale Usureaza respiratia, eliberand caile respiratorii in timpul racelii si a gripei. Mod de administrare: Se desurubeaza capacul de protectie, se pozitioneaza creionul, în dreptul fiecarei nari și se inspi..
5,50Lei
Fără TVA:5,50Lei
Model: picaturi-nas-copii-și-adulți
Utilizare Compoziție   Indicații: Tratamentul simptomatic al răcelii, congestiei nazale, rinitei acute şi cronice, rinitei alergice sezoniere (febra fânului) şi perene, sinuzitei acute şi cronice, rinitei vasomotorii.  Congestia nazala cauzata de sindromul de “nas uscat” R..
8,00Lei
Fără TVA:8,00Lei
Model: raceala-și-gripa-biluțe-cu-uleiuri-esențiale
Utilizare Compoziție Indicații: •Datorită combinației de uleiuri esențiale standardizate în principii active, acestea au un rol de antibiotic natural cu efect bacteriostatic și bactericid cu spectru larg de acțiune. •Imunomodulator și imunostimulator puternic •Indicat în tipurile de r..
10,00Lei
Fără TVA:10,00Lei
Model: bilute-cu-uleiuri-esentiale-pentru-raceala-și-gripa-cu-secreții
Utilizare Compoziție Indicații: •Datorită combinației de uleiuri esențiale standardizate în principii active, acestea au un rol de antibiotic natural cu efect bacteriostatic și bactericid cu spectru larg de acțiune. •Imunomodulator și imunostimulator puternic •Indicat în tipurile de..
10,00Lei
Fără TVA:10,00Lei
Model: loțiune-pentru-frecții-in-raceli-și-gripa
Utilizare Compoziție Indicații: Indicată pentru ameliorarea simptomelor din gripă și răceală, prin efectele de stimulare a circulatiei sangvine și de relaxare musculară. Fluidifică secreţiile bronşice, uşurând eliminarea lor; Are o acțiune sinergică împotriva manifestări..
29,00Lei
Fără TVA:29,00Lei
Afişare de la 1 la 12 din 25 (3 pagini)