Categorii
Your Cart

Raceala si Gripa

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
TEST rapid cu Antigen pentru COVID-19
Out Of Stock reducere
Model: test-rapid-cu-antigen-pentru-sars-cov2-covid-19
Acest test conține: CASETA DE TESTARE RECIPIENT CU SOLVENT PENTRU PROBĂ CAPAC FILTRU TAMPON STERIL PENTRU COLECTAREA PROBEI DIN NAZOFARINGE INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE Aceste teste detectează antigeni: bucată de virus pe care sistemul imunitar o cunoaște...
136,85Lei
Fără TVA:136,85Lei
SARURI BAIE bebe - copii: RACEALA/GRIPĂ
New reducere Hot reducere Out Of Stock reducere
Model: SARURI BAIE BEBE+COPII RACEALA.GRIPA 100G
BENEFICII: Ameliorează problemele respiratorii: datorită proprietăţilor sale antibacteriene şi antiinflamatoare, elimină mucusul în exces şi îndepartează factorii alergeni. Echilibrează pH-ul organismului: fiind bogată în minerale, echilibrează pH-ul din organism. Un pH echilibrat încurajează o dige..
10,00Lei
Fără TVA:10,00Lei
Model: SUPER VITAMINA C SI ACEROLA
Beneficii:asigură funcționarea normală a sistemului imunitar, imunomodulator;protejează celulele împotriva stresului oxidativ;stimulează formarea normală a colagenului pentru buna funcționare a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a dinților și a pielii;asigură funcționa..
17,00Lei
Fără TVA:17,00Lei
VITAMINA C CU PROPOLIS SI ECHINACEA - 60 capsule
-27 % reducere
Model: VITAMINA C CU PROPOLIS SI ECHINACEA
BENEFICII:contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar;acțiune calmantă pentru gât și faringe;previne gripa, răceala și guturaiul;puternic caracter antioxidant;este considerat un adevarat antibiotic natural,  fiind o protecție în extinderea procesului infecțios / inflamator.COMPOZIȚ..
28,70Lei 21,00Lei
super pret
Fără TVA:21,00Lei
VITAMINA C cu propolis si echinacea JUNIOR - 60 capsule
Out Of Stock reducere
Model: VIT C CU PROPOLIS SI ECHINACEA JUNIOR
BENEFICIIcontribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar;acțiune calmantă pentru gât și faringe;previne gripa, răceala și guturaiul;puternic caracter antioxidant;este considerat un adevarat antibiotic natural,  fiind o protecție în extinderea procesului infecțios / inflamator.COMPOZIȚI..
28,70Lei
Fără TVA:28,70Lei
Afişare de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)