Sub sloganul ”Hai afară, Hai la joacă !”, Farmacia Anca organizează, în Parcul ”Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani, un eveniment adresat copiilor de toate vârstele. Evenimentul este o invitație la a readuce în prim plan bucuria jocurilor copilăriei, desfășurate în aer liber. 

Este binecunoscut faptul că Farmacia Anca are deja tradiție în a marca Ziua Copilului prin diferite evenimente adresate celor mici. Și în acest an, obiectivul este de a împărți zâmbete pe chipurile copiilor, prin intermediul jocurilor interactive specifice vârstei, dar și prin concursuri distractive sau diverse tombole cu premii.

În cadrul evenimentului va avea loc și premierea câștigătorilor la Tombola organizată pe parcursul lunii Mai.2021 în cadrul rețelei de farmacii proprii. Totodată, organizatorii au mai pregătit încă aproximativ 400 de premii, care vor fi destinate participanților la eveniment, în speranța că fiecare copil participant se va putea bucura de un cadou.

În acest an, partenerul principal al evenimentului este HIGIAnca, noul brand de produse dezinfectante, dezvoltate și produse în Botoșani de laboratoarele Farmaciei Anca. Cu această ocazie, atât părinții cât și copiii pot descoperi noua gamă de produse dezinfectante, utile atât pentru adulți cât și pentru copii, având posibilitatea de se informa cu privire la acțiunea benefică a acestora.

În afară de faptul că HIGIAnca se implică activ în acordarea premiilor, totodată va asigura în cadrul evenimentului și posibilitatea dezinfectării mâinilor pentru participanți, dar și a tuturor suprafețelor, sau chiar și a aerului din perimetrul evenimentului. Pentru că dezinfectanții HIGIAnca sunt recunoscuți datorită acțiunii lor eficiente în majoritatea situațiilor în care copiii noștri sunt puși, sau cu care se pot confrunta.

Indiferent de locurile în care copiii se află: acasă, la școală, la joacă, în vacanțe, în mijloace de transport sau în orice împrejurare cotidiană, HIGIAnca _ dezinfectează ! Dezinfectează MÂINI, dezinfectează SUPRAFEȚE, dezinfectează AER.

Farmacia Anca și HIGIAnca invită copiii și părinții, în ziua de marți, 1 iunie 2021, să se alăture evenimentului organizat cu ocazia Zilei Copilului, în zona foișorului din centrul Parcului Mihai Eminescu din municipiu, începând cu ora 10.00!

”Hai afară, Hai la joacă !” pentru a sărbători copiii, pentru a te alătura lor sau pentru a redescoperi copilul din fiecare dintre noi.