Categorii
Your Cart

Arsuri

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: antihistaminic-ulei-forte-pentru-copii-și-adulți
Utilizare Compoziție Indicatii: Orice tip de iritație, inflamații locale produse de înțepături. Foarte bun antipruriginos și antiinflamator remarcabil în arsuri minore, fisuri, iritații. Minunat antihistaminic, antialergic în orice tip de alergii, urticarii.   Mod de admin..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Model: gel-antiiritații-și-anti-ințepaturi
INDICAȚII:Orice tip de iritație, inflamații locale produse de întepături.Foarte bun antipruriginos și antiinflamator remarcabil în arsuri minore, fisuri, iritații. Minunat antihistaminic, antialergic în orice tip de alergii, urticarii. MOD DE ADMINISTRARE:Se aplica pe zona afectata, curatat in ..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Model: intensiv-arsuri
Utilizare Compoziție Indicații: Tratamentul leziunilor de tip arsuri de gradul unu sau doi localizate, abraziuni, escoriații, fisuri ale pielii, tăieturi, plăgi chirurgicale. Îngrijește și calmează pielea iritată și înrosită Tratament adjuvant în procesele reparative ale r..
21,00Lei
Fără TVA:21,00Lei
Model: praf-de-rani
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 2-3 ori pe zi. Este indicat a se utiliza Praful de răni în cazul: - infecțiilor bacteriene cutanate: Impetigo, ulcere infectate, eczeme suprainfectate, leziuni prin tăiere suprainfectate. - post chirurgical: cauterizari,..
9,00Lei
Fără TVA:9,00Lei
Unguent arsuri
New reducere
Model: unguent-arsuri-tratare
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicatie locală, de 1-3 ori pe zi - se aplică în strat subțire pe suprafața leziunilor și se acoperă cu comprese sterile sau cu plasture Atrauman cu foiță de argint. Unguentul de arsuri a fost special elaborat pentru prevenirea și tratarea a..
10,00Lei
Fără TVA:10,00Lei
Unguent Concentrat de Gălbenele
New reducere Out Of Stock reducere
Model: unguent-concentrat-de-galbenele
Utilizare Compoziție Indicații: Arsuri ale pielii, iritații, înțepături de insecte, reface epiderma redându-i elasticitatea, în general este foarte eficace în inflamații și iritații cutanate. Adjuvant în: hemoroizi;varice ;ulcere varicoase; arsuri; plagi postoperatorii; ecze..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Afişare de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)