Categorii
Your Cart

Arsuri

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: albastru-de-metil-20ml
Utilizare Compoziție Mod de administrare:Aplicații locale de 1-3 ori pe zi. Soluția de albastru de metil 1% are acţiune antiseptică și dezinfectantă asupra diferitelor ţesuturi lezate (plăgi, arsuri, rosături, decubite, degerături, glosite etc), favorizând cicatrizarea. Valabilitat..
4,00Lei
Fără TVA:4,00Lei
Model: antihistaminic-ulei-forte-pentru-copii-și-adulți
Utilizare Compoziție Indicatii: Orice tip de iritație, inflamații locale produse de înțepături. Foarte bun antipruriginos și antiinflamator remarcabil în arsuri minore, fisuri, iritații. Minunat antihistaminic, antialergic în orice tip de alergii, urticarii.   Mod de admin..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Model: gel-antiiritații-și-anti-ințepaturi
INDICAȚII:Orice tip de iritație, inflamații locale produse de întepături.Foarte bun antipruriginos și antiinflamator remarcabil în arsuri minore, fisuri, iritații. Minunat antihistaminic, antialergic în orice tip de alergii, urticarii. MOD DE ADMINISTRARE:Se aplica pe zona afectata, curatat in ..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Model: intensiv-arsuri
Utilizare Compoziție Indicații: Tratamentul leziunilor de tip arsuri de gradul unu sau doi localizate, abraziuni, escoriații, fisuri ale pielii, tăieturi, plăgi chirurgicale. Îngrijește și calmează pielea iritată și înrosită Tratament adjuvant în procesele reparative ale r..
21,00Lei
Fără TVA:21,00Lei
Model: praf-de-rani
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 2-3 ori pe zi. Este indicat a se utiliza Praful de răni în cazul: - infecțiilor bacteriene cutanate: Impetigo, ulcere infectate, eczeme suprainfectate, leziuni prin tăiere suprainfectate. - post chirurgical: cauterizari,..
9,00Lei
Fără TVA:9,00Lei
Unguent arsuri
Hot reducere
Model: unguent-arsuri-tratare
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicatie locală, de 1-3 ori pe zi - se aplică în strat subțire pe suprafața leziunilor și se acoperă cu comprese sterile sau cu plasture Atrauman cu foiță de argint. Unguentul de arsuri a fost special elaborat pentru prevenirea și tratarea a..
10,00Lei
Fără TVA:10,00Lei
GĂLBELENE - Cremă FORTE (REPARATOR INTENSIV)
New reducere
Model: galbenele crema forte
BENEFICII:Favorizează procesul de cicatrizare și epitelizare a pielii iritate / afectate de arsuri medii, escoriații, eczeme. Efect nutritiv, emolient, antiinflamator și hidratant, datorită complexului SC 1000.INDICAȚII: arsuri, iritații, zgârieturi, crăpături ale pielii.MOD DE ADMINISTRARE: Aplicaț..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
GEL ANTIHISTAMINIC FORTE - înțepături și iritații
New reducere
Model: GEL ANTIHISTAMINIC FORTE INTEPATURI IRITATII
INDICAȚII/BENEFICII: - calmează manifestările asociate cu: erupții ale pielii, urticarie, înțepături de insecte, arsuri superficiale;- oprește mâncărimea: blochează modului de acțiune al histaminei - efect puternic antihistaminic; - efect anestezic local, oferă senzație de răcorire pe zona..
35,00Lei
Fără TVA:35,00Lei
Afişare de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)