Categorii
Your Cart

Dezinfectanti

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: alcool-boricat-4-15ml
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicați în conductul auditiv extern 4-5 picături, de 2 ori pe zi. Soluția se aduce la temperatura corpului înainte de instilarea în conductul auditiv. Soluția este indicată in tratarea afecțiunilor auriculare, precum otita externă, acu..
5,00Lei
Fără TVA:5,00Lei
Model: alcool-iodat-1-50ml
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 1-4 ori pe zi. Atenție! Produsul pătează! Soluția este indicată în terapeutică, în tratarea diverselor afecțiuni dermatologice, în infecții cutanate și micoze de diverse etiologii. Prezintă acțiune antiseptică, dezinfect..
7,00Lei
Fără TVA:7,00Lei
Model: apa-oxigenata-solutie-antiseptica
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale, de 1-4 ori pe zi - sub formă de comprese. Soluția antiseptică este recomandată pentru tratamentul local al plăgilor, având și proprietăți hemostatice (oprește sângerarea) și cicatrizante. Se poate utiliza și in cazul otitel..
6,50Lei
Fără TVA:6,50Lei
Betadine Șampon
Hot reducere
Model: betadine-șampon
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicatii locale, de 2-3 ori pe zi. Necesită clătire. Șamponul de Betadine poate fi folosit la: - dezinfecția mâinilor inainte și după actele medicale curente; - igiena personalului medical și auxiliar din maternităti, creșe, grădinite și sa..
9,00Lei
Fără TVA:9,00Lei
Model: betadine-10-50ml-antiseptic
Utilizare Compoziție Mod de administare: Aplicații locale de 2-3 ori pe zi. Betadine soluție este un agent antiseptic cu spectru larg, acționând împotriva bacteriilor, virusurilor, fungilor și protozoarelor. Se folosește pentru dezinfecția tegumentelor înaintea injecțiilor, transfuzi..
10,50Lei
Fără TVA:10,50Lei
Model: dezinfectant-cu-100-uleiuri-esențiale-chemotipate
Utilizare Compoziție Indicații: Acest spray dezinfectează mâinile, suprafețele dar în special aerul. Curăță si protejează mâinile, omorând 99,9% din bacterii; Nu necesită folosirea apei și a săpunului, fiind ideal de utilizat pentru dezinfecția mâinilor atunci când spalarea..
27,00Lei
Fără TVA:27,00Lei
DEZINFECTANT pentru PITICI - 50ml HIGIAnca
Hot reducere
Model: dezinfectant-pentru-pitici-maini-igienizant
Utilizare Compoziție Mod de administrare: •Doza de aplicare este de minim 3ml •Timp de acțiune este de minim 30 secunde •Se aplică cantitatea minimă de gel și se masează până la uscare. Nu necesită clătire. Nu lasă reziduu. Gelul dezinfectant pentru copii este preparat pe bază de al..
5,80Lei
Fără TVA:5,80Lei
Model: dezinfectant-s-2-uree-acid-hialuronic-alcool-conc-96
Utilizare Compoziție Indicații: Ideal pentru igienizarea frecventa a mainilor, fara a fi agresiv. Lasa pielea hidratata, igienizata si parfumata pentru o mai lunga perioada de timp fata de alte produse similar Este rapid si practic de folosit in orice situatie in care se doreste..
7,92Lei
Fără TVA:7,92Lei
Model: iodoform-10-gr
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Uz extern. Iodoformul prezintă actiune antiseptica locala sub formă de pastă în tratamentul rănilor și abceselor și ca tifon steril impregnat cu pastă pentru tamponarea cavităților după chirurgia orală și otorinolaringologică. Valabilitate..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Solutie MercuroCrom 1%
Hot reducere
Model: mercuro-crom-solutie-dezinfectanta
Utilizare Compoziție Indicatii: Antiseptic | Dezinfectant.  Mod de administrare: Aplicații locale de 1-3 ori pe zi. Soluția mercuro crom este o soluție dezinfectantă care se poate utiliza local pe piele pentru tratamentul plagilor și a arsurilor, pentru iritații sau ulcerații.   ..
4,00Lei
Fără TVA:4,00Lei
TEST rapid cu Antigen pentru COVID-19
Out Of Stock reducere
Model: test-rapid-cu-antigen-pentru-sars-cov2-covid-19
Acest test conține: CASETA DE TESTARE RECIPIENT CU SOLVENT PENTRU PROBĂ CAPAC FILTRU TAMPON STERIL PENTRU COLECTAREA PROBEI DIN NAZOFARINGE INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE Aceste teste detectează antigeni: bucată de virus pe care sistemul imunitar o cunoaște...
136,85Lei
Fără TVA:136,85Lei
Model: unguent-ichtiolat-antiinflamator-si-cicatrizant
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicatie locală, de 1-3 ori pe zi - în strat subțire pe regiunea afectată. Unguentul cu ichtiol se utilizează cu succes în tratarea furunculozei, fisurilor dermice, dermatoze de diferite etiologii, degeraturi. De asemenea, este recomandat a..
5,00Lei
Fără TVA:5,00Lei
Afişare de la 1 la 12 din 29 (3 pagini)