Categorii
Your Cart

Alergii

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: alcool-mentolat-1-50ml
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 1-4 ori pe zi. Soluția alcoolică mentolată este indicată în tratarea afecțiunilor dermatologice precum urticarie, prurit, alergii, întepături de insecte având proprietăți calmante și efect de răcorire. Valabilitate: 1 lun..
6,50Lei
Fără TVA:6,50Lei
Antihistaminic - Capsule
Out Of Stock reducere
Model: antihistaminic-capsule
Utilizare Compoziție Indicatii: Astm alergic și nervos, rinită alergică Antihistaminic, antiinflamator local, antispasmodic.   Mod de administrare: 2 capsule pe zi timp de 20 zile, apoi 7 zile pauza și se reia, până la 3 cure de tratament. Valabilitate: 12 luni de l..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Antihistaminic - Pudră pentru Copii și Adulți
Hot reducere
Model: antihistaminic-pudra-pentru-copii-și-adulți
INDICAȚII:Orice tip de reacție alergică, arsuri ușoare, iritații, mâncărimi.MOD DE ADMINISTRARE:Se aplică pe zona afectată, curățată în prealabil cu Soluție alcoolică cu 10% U.E., săpun antiseptic (tip betadine), se masează până la absorbția completă.La început se aplică din jumătate în jumătate de ..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Model: antihistaminic-soluție-alcoolica-cu-10-uleiuri-esențiale
INDICAȚII:Orice tip de iritație, inflamații locale produse de înțepături.Foarte bun antipruriginos și antiinflamator remarcabil în arsuri minore, fisuri, iritații.Minunat antihistaminic, antialergic în orice tip de alergii, urticarii. MOD DE ADMINISTRARE:Se aplică pe zona afectată, curățată în ..
18,00Lei
Fără TVA:18,00Lei
Antihistaminic - Stick Antialergii
Out Of Stock reducere
Model: antihistaminic-stick-antialergii
Utilizare Compoziție Indicatii: Astm alergic si nervos, rinită alergică Antihistaminic, antiinflamator local, antispasmodic.   Mod de administrare: În caz acut : 2-3 inhalații în fiecare nară  de 2-4 ori pe zi. Valabilitate: 12 luni de la deschidere. A se păstra la ..
10,00Lei
Fără TVA:10,00Lei
Model: antihistaminic-ulei-forte-pentru-copii-și-adulți
Utilizare Compoziție Indicatii: Orice tip de iritație, inflamații locale produse de înțepături. Foarte bun antipruriginos și antiinflamator remarcabil în arsuri minore, fisuri, iritații. Minunat antihistaminic, antialergic în orice tip de alergii, urticarii.   Mod de admin..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Model: antihistaminic-sirop-copii
Utilizare Compoziție Indicații: Orice tip de reacție alergică.   Mod de administrare: 6 luni - 1 an: 2,5 ml de 2 ori pe zi, după mese 1 an - 3 ani: 5 ml de 2 ori pe zi 3 ani - 7 ani: 7.5 ml de 2 ori pe zi 7 ani - adulti: 10 ml de 2 ori pe zi Valabilitate: 12 luni de la ..
25,00Lei
Fără TVA:25,00Lei
Decongestionant - Spray Adulți
Hot reducere
Model: decongestionant-spray-adulți
Utilizare Compoziție    Indicații: Congestia nazală cauzată de sindromul de “nas uscat” Ameliorarea simptomelor din alergii și rinite alergice (secreții nazale excesive, mâncarime nazală, congestie) Tratamentul postoperator al interventiilor chirurgicale nazale (septopla..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Model: gel-antiiritații-și-anti-ințepaturi
INDICAȚII:Orice tip de iritație, inflamații locale produse de întepături.Foarte bun antipruriginos și antiinflamator remarcabil în arsuri minore, fisuri, iritații. Minunat antihistaminic, antialergic în orice tip de alergii, urticarii. MOD DE ADMINISTRARE:Se aplica pe zona afectata, curatat in ..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Pastă mentolată cu Anestezină
Hot reducere
Model: pasta-mentolata-cu-anestezina
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale de 3-4 ori pe zi. Este indicată în tratarea eritemului, a inflamației și a iritației pielii însoțite de roșeata, în cazul alergiilor, întepaturilor de insecte, varicela , dermatită. Pasta mentolată cu anestezină prezintă efe..
6,00Lei
Fără TVA:6,00Lei
Afişare de la 1 la 10 din 10 (1 pagini)