Categorii
Your Cart

Par

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
AntiPăduchi - Balsam
Hot reducere
Model: balsam-anti-paduchi
Utilizare Compoziție       Indicatii: Se folosește împotriva păduchilor și preventiv împotriva înmulțirii celor deja existenți. Prin folosirea regulată a balsamului, păduchii, larvele și ouăle acestora (lindini), vor fi eliminați, scalpul rămânând protejat.   Mod ..
17,00Lei
Fără TVA:17,00Lei
Model: sampon-anti-paduchi-tratament
Utilizare Compoziție  Indicatii: Se folosește împotriva păduchilor și preventiv împotriva înmulțirii celor deja existenți. Prin folosirea regulată a samponului, păduchii, larvele și ouăle acestora (lindini), vor fi eliminați, scalpul rămânând protejat.    &n..
26,00Lei
Fără TVA:26,00Lei
Model: spray-anti-paduchi
Utilizare Compoziție   Indicații: Se folosește împotriva păduchilor și preventiv împotriva înmulțirii celor deja existenți. Prin folosirea regulată a balsamului, păduchii, larvele și ouăle acestora (lindini), vor fi eliminați, scalpul rămânând protejat. Mod de admin..
17,00Lei
Fără TVA:17,00Lei
Balsam hrănitor cu Migdale
-9 % reducere
Model: balsam-hranitor-cu-migdale
Utilizare Compoziție Indicatii: Balsamul de buze hidratează, repară și catifelează buzele uscate, cu crăpături și scuame, datorate cauzelor fiziologice sau agresiunilor de mediu. Mod de administrare: Se aplica pe piele, buze si se maseaza pana se absoarbe. Precautii: a se feri ..
11,00Lei 10,00Lei
super pret
Fără TVA:10,00Lei
Model: masca-2-in-1-anti-cadere-si-reparatoare
Utilizare Compoziție   Indicații: Alopecie difuză, alopecie androgenică, alopecie seboreică, alopecie apărută în timpul sarcinii, alopecie medicamentoasă sau datorată unor tulburări hormonale. Căderea părului și tulburări ale creșterii părului de origine necunoscută. ..
35,00Lei
Fără TVA:35,00Lei
Model: masca-par-gras
Utilizare Compoziție Indicații: Restaurează și reechilibrează scalpul pentru a reduce mătreața și excesul de sebum. Întăreste părul și conferă firelor subțiri un aspect mai gros și mai robust. Conferă o senzație de lungă durată de prospețime, sănătate și relaxare la nivel capila..
35,00Lei
Fără TVA:35,00Lei
Păr - Șampon împotriva căderii
Hot reducere
Model: sampon-anti-cadere-par
Utilizare Compoziție Indicații: Alopecie difuză, alopecie androgenică, alopecie seboreică, alopecie apărută în timpul sarcinii, alopecie medicamentoasă sau datorată unor tulburări hormonale. Căderea părului și tulburări ale creșterii părului de origine necunoscută. ..
28,50Lei
Fără TVA:28,50Lei
Model: sampon-par-gras
Utilizare Compozitie Mod de administrare: Se aplică pe părul umed, masați ușor timp de 5 minute, apoi clătiți foarte bine. Valabilitate: 12 luni de la deschidere. A se păstra la temperatura camerei..
32,00Lei
Fără TVA:32,00Lei
Model: ser-intensiv-anti-cadere
Utilizare Compoziție Indicații: Stoparea căderii părului. Accelerarea creșterii părului. Creșterea volumului și frumuseții părului. Întărirea structurii părului.   Mod de  administrare: Aplicați serul pe părul curat și zvântat, la rădăcina firului de păr și m..
80,00Lei
Fără TVA:80,00Lei
Șampon Nizoral / OVAZ sau MANGO
Hot reducere
Model: sampon-nizoral
Utilizare CompozițieSe folosește în profilaxia și tratamentul dermatitei seboreice, a Pitiriazisului capitis(mătreață) și a Pitiriazisului versicolor localizat.Prezintă acțiune antifungică puternică cu spectru larg și actionează asupra celulelor epidermei de la nivelul scalpul..
26,00Lei
Fără TVA:26,00Lei
Afişare de la 1 la 10 din 10 (1 pagini)