Categorii
Your Cart

Pudre

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: pudra-antiperspiranta-pentru-picioare
Utilizare Compoziție Indicații: Diminuează și absoarbe transpirația având totodată și acțiune antimicotică. Nu conține conservanți și/sau coloranți.   Mod de  administrare: Pudra se aplică pe laba piciorului și între degete, după spălare. A se feri de temperatur..
10,00Lei
Fără TVA:10,00Lei
Model: pudra-florala
Utilizare Compoziție Indicații: În afecțiuni dermatologice, prevenirea iritatiilor, inflamațiilor de la suprafața pielii. Se recomandă a se aplica pe zonele iritabile ale corpului. Absoarbe transpirația, înlătură mirosul neplăcut. Aromatizantă, antiiritantă, antipruriginoasă. ..
7,00Lei
Fără TVA:7,00Lei
Model: pudra-fructata-pentru-corp
Utilizare Compoziție Indicații: În afecțiuni dermatologice, prevenirea iritațiilor, inflamațiilor de la suprafața pielii. Se recomandă a se aplica pe zonele iritabile ale corpului. Absoarbe transpirația, înlătură mirosul neplăcut. Mod de  administrare: Se pudrează pe zonele irit..
7,00Lei
Fără TVA:7,00Lei
Model: pudra-mentolata-pentru-corp
Utilizare Compoziție Indicații: În afecțiuni dermatologice, prevenirea iritațiilor, inflamațiilor de la suprafața pielii. Se recomandă a se aplica pe zonele iritabile ale corpului. Absoarbe transpirația, înlătură mirosul neplăcut. Pudra are acțiune sicativă; efectul fiind cel de a..
7,00Lei
Fără TVA:7,00Lei
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)