Categorii
Your Cart

Copii 2-12

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Antiviral - Spray Nazal Copii
Hot reducere
Model: anti-viral-spray-nazal-copii
Utilizare Compoziție Indicații: Oferă protecție antivirală. Co..
15,20Lei
Fără TVA:15,20Lei
DEZINFECTANT pentru PITICI - 50ml HIGIAnca
Hot reducere
Model: dezinfectant-pentru-pitici-maini-igienizant
Utilizare Compoziție Mod de administrare: •Doza de aplicare este de minim 3ml •Timp de acțiune este de minim 30 secunde •Se aplică cantitatea minimă de gel și se masează până la uscare. Nu necesită clătire. Nu lasă reziduu. Gelul dezinfectant pentru copii este preparat pe bază de al..
5,80Lei
Fără TVA:5,80Lei
Diaree infecțioasă - Biluțe pentru Copii
Hot reducere
Model: tratament-natural-diaree-infecțioasa-copii
Utilizare Compoziție  Indicații: Diaree acută nespecifică, diaree cronică  Tratează diareea acută copii, în asociere cu măsuri dietetice Protejează mucoasa digestiva Respectă tranzitul intestinal Tratamentul simptomatic al durerilor asociate bolilor eso-gastro-duoden..
12,00Lei
Fără TVA:12,00Lei
Model: eritem-acut-10gr
MOD DE UTILIZARE: Se aplica in strat generos pe pielea perfect curata si uscata la fiecare schimbat de scutec.Produsul farmaceutic a fost conceput pentru a se folosi in prevenirea si tratarea iritatiilor din zona fesiera si pentru a repara epiderma fragilizata (eritem fesier in cazul bebelusilor).Su..
13,50Lei
Fără TVA:13,50Lei
IMUNO - Vitamina C , D3 și Zinc
Hot reducere
Model: imuno-vitamina-d3-și-zinc
Beneficii: Susține sistemul imunitar: imunomodulator; Protejează celulele împotriva stresului oxidativ; Contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la menținerea funcției normale a sistemului muscular; Reglează metabolismul energetic.   Mod de administrare: copii 4-10 ani : 1 ..
21,50Lei
Fără TVA:21,50Lei
imuno plus Copii 2 - 12 ani
Hot reducere
Model: imuno-plus-2-12ani
BENEFICII/INDICAȚII: • Susține imunitatea și întărește organismul în perioada rece (Echinacea, polen crud, lăptișor de matcă). • Acțiune antiseptică, antivirală, antibacteriană (Chlorella pyrenoidosa, Cistus incanus). • Reduce oboseala și extenuarea (Acerola, Aloe Vera, miere polifloră). • Menține s..
11,80Lei
Fără TVA:11,80Lei
CURCUBEL - Calciu + Magneziu (Vit. D3, Vit. C, Zn)
New reducere Hot reducere
Model: CURCUBEL-200ml-sirop
BENEFICII / INDICAȚII:susține funcționarea normală a sistemului imunitar, muscular, digestiv și a sistemului nervos (Ca, Mg, Zn);menține sănătatea sistemului osos și a dinților (prin aportul de Calciu);susține funcția cognitivă și îmbunătățește activitatea intelectuală (prin aportul de Mg);reduce ob..
29,60Lei
Fără TVA:29,60Lei
VITAMINA C cu propolis si echinacea JUNIOR - 60 capsule
Out Of Stock reducere
Model: VIT C CU PROPOLIS SI ECHINACEA JUNIOR
BENEFICIIcontribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar;acțiune calmantă pentru gât și faringe;previne gripa, răceala și guturaiul;puternic caracter antioxidant;este considerat un adevarat antibiotic natural,  fiind o protecție în extinderea procesului infecțios / inflamator.COMPOZIȚI..
28,70Lei
Fără TVA:28,70Lei
Afişare de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)