Categorii
Your Cart

Copii 2-12

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: anti-viral-spray-nazal-copii
Utilizare Compoziție Indicații: Oferă protecție antivirală. Co..
15,20Lei
Fără TVA:15,20Lei
Model: dezinfectant-pentru-pitici-maini-igienizant
Utilizare Compoziție Mod de administrare: •Doza de aplicare este de minim 3ml •Timp de acțiune este de minim 30 secunde •Se aplică cantitatea minimă de gel și se masează până la uscare. Nu necesită clătire. Nu lasă reziduu. Gelul dezinfectant pentru copii este preparat pe bază de al..
5,80Lei
Fără TVA:5,80Lei
Model: tratament-natural-diaree-infecțioasa-copii
Utilizare Compoziție  Indicații: Diaree acută nespecifică, diaree cronică  Tratează diareea acută copii, în asociere cu măsuri dietetice Protejează mucoasa digestiva Respectă tranzitul intestinal Tratamentul simptomatic al durerilor asociate bolilor eso-gastro-duoden..
12,00Lei
Fără TVA:12,00Lei
Eritem acut
Hot reducere
Model: eritem-acut-10gr
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicație locală - Se aplică în strat generos pe pielea perfect curată și uscată la fiecare schimbat de scutec. Maxim 7 zile.   Produsul farmaceutic a fost conceput pentru a se folosi in prevenirea și tratarea iritațiilor din zona fesieră și..
13,50Lei
Fără TVA:13,50Lei
IMUNO - Vitamina C , D3 și Zinc
Hot reducere
Model: imuno-vitamina-d3-și-zinc
Beneficii: Susține sistemul imunitar: imunomodulator; Protejează celulele împotriva stresului oxidativ; Contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la menținerea funcției normale a sistemului muscular; Reglează metabolismul energetic.   Mod de administrare: copii 4-10 ani : 1 ..
21,50Lei
Fără TVA:21,50Lei
Model: imuno-vitamina-d3-și-spirulina
Beneficii: Susține sistemul imunitar : imunomodulator Adjuvant in tratarea unor infectii severe Reduce riscul de boala cardiovasculara Îmbunătățește procesele neurocognitive Combate anemia și protejează ficatul Încetinește procesul de îmbătrânire Mod de administrare: Copii 10 ani-16 a..
17,00Lei
Fără TVA:17,00Lei
Model: miracol-imun-copii-2-12-ani
Indicații: Stimulează sistemul imunitar prin producerea de interferon Inhibă creșterea celulelor tumorale Absoarbe și elimină din organism săruri ale metalelor grele (plumb, mercur) Favorizează creșterea rapidă Acțiune antivirală și antiinflamatoare Funcție prebiotică Mod de a..
11,80Lei
Fără TVA:11,80Lei
VITAMINA C cu propolis si echinacea JUNIOR - 60 capsule
New reducere
Model: VIT C CU PROPOLIS SI ECHINACEA JUNIOR
BENEFICIIcontribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar;acțiune calmantă pentru gât și faringe;previne gripa, răceala și guturaiul;puternic caracter antioxidant;este considerat un adevarat antibiotic natural,  fiind o protecție în extinderea procesului infecțios / inflamator.COMPOZIȚI..
28,70Lei
Fără TVA:28,70Lei
Afişare de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)