Categorii
Your Cart

Copii 2-12

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: dezinfectant-pentru-pitici-maini-igienizant
Utilizare Compoziție Mod de administrare: •Doza de aplicare este de minim 3ml •Timp de acțiune este de minim 30 secunde •Se aplică cantitatea minimă de gel și se masează până la uscare. Nu necesită clătire. Nu lasă reziduu. Gelul dezinfectant pentru copii este preparat pe bază de al..
7,00Lei
Fără TVA:7,00Lei
Diaree infecțioasă - Biluțe pentru Copii
Hot reducere
Model: Diaree infecțioasă - Biluțe pentru Copii
Utilizare Compoziție  Indicații: Diaree acută nespecifică, diaree cronică  Tratează diareea acută copii, în asociere cu măsuri dietetice Protejează mucoasa digestiva Respectă tranzitul intestinal Tratamentul simptomatic al durerilor asociate bolilor eso-gastro-duoden..
14,40Lei
Fără TVA:14,40Lei
Eritem acut
Hot reducere
Model: eritem-acut-10gr
MOD DE UTILIZARE: Se aplica in strat generos pe pielea perfect curata si uscata la fiecare schimbat de scutec.Produsul farmaceutic a fost conceput pentru a se folosi in prevenirea si tratarea iritatiilor din zona fesiera si pentru a repara epiderma fragilizata (eritem fesier in cazul bebelusilor).Su..
19,80Lei
Fără TVA:19,80Lei
Model: imuno-vitamina-d3-și-zinc
Beneficii: Susține sistemul imunitar: imunomodulator; Protejează celulele împotriva stresului oxidativ; Contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la menținerea funcției normale a sistemului muscular; Reglează metabolismul energetic.   Mod de administrare: copii 4-10 ani : 1 ..
25,40Lei
Fără TVA:25,40Lei
imuno plus Copii 2 - 12 ani
Hot reducere
Model: imuno plus Copii 2 - 12 ani
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!BENEFICII/INDICAȚII: • Susține imunitatea și întărește organismul în perioada rece (Echinacea, polen crud, lăptișor de matcă). • Acțiune antiseptică, antivirală, antibacteriană (Chlorella pyrenoidosa, Cistus inc..
14,20Lei
Fără TVA:14,20Lei
CURCUBEL - Calciu + Magneziu (Vit. D3, Vit. C, Zn)
Hot reducere
Model: CURCUBEL - Calciu + Magneziu (Vit. D3, Vit. C, Zn)
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald!BENEFICII / INDICAȚII:susține funcționarea normală a sistemului imunitar, muscular, digestiv și a sistemului nervos (Ca, Mg, Zn);menține sănătatea sistemului osos și a dinților (prin aportul de Calciu);susține f..
35,00Lei
Fără TVA:35,00Lei
Afişare de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)