Categorii
Your Cart

Relaxare

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: spray-camera-respir-usor
Utilizare Compoziție Indicații: Elimină mirosurile neplăcute și asigură un parfum usor și proaspăt, dezinfectează aerul. Este perfect pentru o utilizare punctuală și a înmiresma orice spațiu cu un parfum proaspăt și delicat . Spray-ul dezinfectant conține uleiuri esențiale..
39,10Lei
Fără TVA:39,10Lei
Odorizant Cameră - Somn ușor
Hot reducere
Model: spray-camera-somn-ușor
Utilizare Compoziție Indicații: Elimină mirosurile neplăcute și asigură un parfum usor și proaspăt, dezinfectează aerul. Insomnii, stres, oboseală, agitație.   Mod de administrare: Se aeriseste încăperea, se pulverizează 3-4 pufuri sau se pun 10 picături in difuzor.   ..
18,00Lei
Fără TVA:18,00Lei
Model: saruri-de-baie-gripa-și-raceala-bebe-și-copii
Utilizare Compoziție Beneficii: - Asigură un somn odihnitor celor mici - o baie seara cu această sare roz de Himalaya favorizează somnul profund datorită conținutului ridicat de minerale. - Purificator de aer - sarea roz de Himalaya poate fi folosită pentru a purifica aerul dintr-o..
10,00Lei
Fără TVA:10,00Lei
Model: saruri-de-baie-stare-de-bine-himalaya
Utilizare Compoziție Beneficiile acestor săruri includ: ✅ Asigură un somn odihnitor - o baie seara cu sare roz de Himalaya favorizează somnul profund datorită conținutului ridicat de minerale ✅ Echilibrează pH-ul organismului - fiind bogată în minerale, sarea roz de Himal..
18,00Lei
Fără TVA:18,00Lei
”Bombă”  Spumantă de Baie ”Bombă”  Spumantă de Baie
Out Of Stock reducere
Model: BOMBE SPUMANTE PENTRU BAIE
Răsfățați-vă corpul și mintea, într-o baie parfumată cu o bombă spumantă care conține uleiuri esențiale de cea mai înaltă calitate.Răsfățați-vă cu o baie hidratantă, după care pielea dvs. va fi catifelată, iar mintea va fi relaxată treptat prin inhalarea esențelor de plante, fructe și flori. Scufund..
10,00Lei
Fără TVA:10,00Lei
Afişare de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)