Categorii
Your Cart

Protectie solara si Autobronzante

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
Model: crema-dupa-soare-cocosun-cu-sclipici
Utilizare Compozitie Indicații: Acest amestec fenomenal de uleiuri este foarte eficient după plaja, atunci când pielea este înrosită, deshidratată sau arsă de razele soarelui. Poate fi folosit ori de câte ori este nevoie. În caz de eritem solar sau insolație: senzații de căldura, p..
35,00Lei
Fără TVA:35,00Lei
Cumpără Adauga in Cos
Model: soare-lapte-de-corp-spf-50
Utilizare Compozitie Indicații: Crema este recomandată în special persoanelor cu pielea sensibilă, predispuse alergiilor solare şi copiilor. Previne apariţia arsurilor solare şi îmbătrânirea prematură a pielii (deshidratare excesivă, pete pigmentare etc).   Mod de administrare..
54,99Lei
Fără TVA:54,99Lei
Cumpără Adauga in Cos
Model: soare-lapte-de-corp-spf-20-cu-sclipici
Utilizare Compoziție Indicații: Conține un filtru pentru UVA și UVB și este potrivit pentru toate tipurile de piele. Sistemul de protectie fotostabilă cu spectru larg SPF 25, pentru o protecție eficientă împotriva radiațiilor (UVB + UVA + VL + IR), protejează pielea împotriva efe..
44,00Lei
Fără TVA:44,00Lei
Cumpără Adauga in Cos
Model: soare-lapte-intensiv-reparator-arsuri-solare
Utilizare Compozitie   Indicații: În caz de eritem solar sau insolatie: senzatii de caldura, pete rosii, furnicaturi sau pentru pielea deshidratata prin expunerea la soare Ajută la calmarea şi hidratarea eficientă a pielii.  Imbunatateste hidratarea straturilor superioare al..
40,00Lei
Fără TVA:40,00Lei
Cumpără Adauga in Cos
Model: soare-ulei-de-bronzat-spf-8-bronz-puternic
Utilizare Compozitie Indicații: Un bronz puternic, uniform și de lungă durată pe plajă sau în solar. Accelerează bronzarea, oferind rezultate vizibile după doar câteva zile Acțiune triplă de frumusețe : folosit ca ulei de bronzare, pentru hidratare de zilnică și ca ulei de m..
45,00Lei
Fără TVA:45,00Lei
Cumpără Adauga in Cos
Model: soare-crema-autobronzanta-nr-1
Utilizare Compozitie Mod de administrare: Se aplică pe piele. Rezistentă la apă.   Valabilitate: 12 luni de la deschidere. A se păstra la temperatura camerei..
62,00Lei
Fără TVA:62,00Lei
Cumpără Adauga in Cos
Model: soare-crema-autobronzanta-nr-2
Utilizare Compozitie Se aplică pe piele. Rezistentă la apă. Valabilitate: 12 luni de la deschidere. A se pastra la temperatura camerei..
71,00Lei
Fără TVA:71,00Lei
Cumpără Adauga in Cos
Model: soare-lapte-de-corp-spf-20
Utilizare Compozitie Mod de administrare: Se aplică pe piele dimineata, cu 30 minute inainte de expunerea la soare. Se reaplică la nevoie. Rezistentă la apă. Poate fi utilizată de copii chiar mai mici de 1 an si de adulti. Copiii mai mici de 1 an nu au voie mai mult de 2 ore la expun..
40,00Lei
Fără TVA:40,00Lei
Cumpără Adauga in Cos
Afişare de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)