Categorii
Your Cart

Creme

Produsele de pe farmaciaanca.ro sunt preparate in laboratoare proprii.
AUR 24K - Cremă contur ochi cu Aur 24k
Out Of Stock reducere
Model: crema-contur-ochi-cu-aur-24k
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald! Utilizare Compoziție Farmacia Anca a gândit o gamă de lux cu produse cosmetice care conțin Aur 24k și sunt destinate doamnelor și domnișoarelor care sunt în căutarea perfecțiunii și a tinereț..
56,60Lei
Fără TVA:56,60Lei
Cremă cu vitamine
Hot reducere
Model: crema-cu-vitamine-30gr
Utilizare Compoziție Mod de administrare   Aplicații locale -  1-2 pe zi (se masează pană la absorbție completă) Crema cu vitamine este un produs farmaceutic indicat in tratamentul tegumentelor uscate care necesită hidratare și hranire. Se recomandă a se aplica pe pie..
22,00Lei
Fără TVA:22,00Lei
Model: crema-cu-vitamine-nutritiva-cu-parfum-piele-uscata
Utilizare Compoziție Indicații: Piele uscată, supusă factorilor externi nefavorabili. Mod de administrare: Aplicații locale - 1-2x/zi ( se masează până la absorbție completă) Crema cu ingrediente naturale prezintă efect de lunga durată, protejează eficient mâinile conferind sen..
24,00Lei
Fără TVA:24,00Lei
Cremă de curățat pentru față
Hot reducere
Model: crema-de-curațat-pentru-fața
ATENȚIE! Acest produs poate fi achiziționat doar din farmacii în perioada sezonului cald! Utilizare Compoziție Mod de administrare: A se aplica pe față pentru 15-20 minute, apoi clătire. Se recomandă a se folosi seara. Produsul se foloseste in cazul unei hiperpigmentari dermice, neu..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Model: crema-de-maini-și-fața-vitamina-f-și-ylang
Utilizare Compoziție Mod de administrare: Aplicații locale - A se aplica de 1-3 ori pe zi ( se masează pană la absorbție completă). Este o crema nutritivă pentru pielea de pe față și mâini care este supusă factorilor nocivi externi (praf, substante chimice) care prezintă proprietate..
19,00Lei
Fără TVA:19,00Lei
Model: crema-hidratanta-și-reparatoare
  Indicații:potrivită pentru pielea uscată, aspră sau cu rugozitati,hidratanta, înmoaie și netezește pielea uscată și aspră, iar în același timp, ajută la refacerea barierei pielii.redă pielii confortul și vitalitateaușor de aplicat, se absoarbe bine  Mod de administrare:Se aplic..
21,50Lei
Fără TVA:21,50Lei
Crema Iernii 3 în 1 (Imuno,Termo,Nutri)
Hot reducere
Model: crema-iernii-3-in-1-imuno-termo-nutri
Utilizare Compoziție Indicații: Are efect calmant și reconfortant, oferind pielii o senzație plăcută de încălzire. Este ideală pentru încălzirea și relaxarea mâinilor și picioarelor reci. pentru persoanele cu circulație periferică deficitară.   Mod de administrare: ..
12,00Lei
Fără TVA:12,00Lei
Model: crema-nutritiva-iluminatoare-de-fața
Utilizare Compoziție Indicatii: Recomandată pentru toate tipurile de ten, în special cel cu pete pigmentare sau care necesită uniformizarea culorii. Anti-age, iluminare, revitalizare, regenerare, restaurează densitatea pielii   Mod de administrare: Se aplică o cant..
17,00Lei
Fără TVA:17,00Lei
Crema Verii 5 în 1 - SPF 30 + Q10 + ELASTINA + HIDRATARE + AUTOBRONZARE
Hot reducere
Model: crema-verii-5-in-1
Utilizare Compoziție Indicații: Protejează pielea față de radiațiile UVA și UVB Acționează preventiv împotriva îmbătrânirii Produsul este prietenos cu pielea ,nu provocă reacții alergice,hidratează și hrănește Se aplică ușor și nu lasă o peliculă grasă Mod de administr..
27,80Lei
Fără TVA:27,80Lei
Model: copy-of-crema-de-fața-și-maini-prețioasa
Utilizare Compoziție Indicații: Calmează, protejează și hrănește pielea solicitată a mâinilor Reface bariera naturală de protecție a pielii Catifelează instantaneu mâinile Reduce semnele de iritare Regenerează, hidratează și hrănește pielea,atenuează simptomele îmbătrâ..
37,50Lei
Fără TVA:37,50Lei
SMARALD - Cremă complexă de corp
Out Of Stock reducere
Model: crema-de-corp-smarald-protejarea-pielii
Utilizare Compoziție Indicații: Hidratează în profunzime, promovează refacerea barierei cutanate, fortifică protecția naturală a pielii și previne deshidratarea, Adecvată pentru toate tipurile de piele. Pentru utilizare zilnică. Antirid, lifting , reda  luminozitatea pie..
43,00Lei
Fără TVA:43,00Lei
SMARALD - Cremă complexă de ochi
Out Of Stock reducere
Model: crema-complexa-de-ochi-smarald
Utilizare Compoziție Indicații: Reduce aspectul ridurilor prin hidratarea pielii în profunzime și refacerea structurii de colagen      Redă aspectul luminos specific tenului sănătos Crește rezervele de apă la nivelul pielii, care capătă un aspect tânăr și luminous H..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Afişare de la 1 la 12 din 14 (2 pagini)